BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Bathurst - Bachelor-uddannelser i Bathurst Bachelor, Bathurst

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Bathurst er en pulserende by kendt for at give højere uddannelsesmuligheder i Australien. Charles Sturt Universitet og andre videregående skoler har deres centre er baseret i denne by.

Bachelor Bathurst - Tag din Bachelor i Bathurst. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor of Psychology

Charles Sturt University
på universitet Online Fuldtid Deltid 4 - 8 år Januar 2020 Australien Wagga Wagga Port Macquarie Bathurst + 4 mere

Mens CSU fireårige bachelor i psykologi giver dig de minimumskrav faglige krav til at forfølge en karriere som psykolog, vil du også være kvalificeret til at tage arbejde i en af ​​de forskellige områder, hvor psykologisk viden er højt værdsatte.

Bachelor of kommunikation (reklame)

Charles Sturt University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Australien Port Macquarie Bathurst + 2 mere

CSU 's Bachelor of Communication (Reklame) forbereder dig til en verden af ​​reklamer. Kurset har en global kommunikation perspektiv, hvor nationale grænser ofte er irrelevante og publikum er flydende og foranderlig.

Bachelor of Criminal Justice

Charles Sturt University
på universitet Online Fuldtid 3 år Januar 2020 Australien Port Macquarie Bathurst + 2 mere

CSU 's Bachelor of Criminal Justice udstyrer dig med de færdigheder og viden til at gå videre til det Associate Degree i Policing Practice (ADPP) og skal yderligere overvejes for indrejse i NSW politistyrke, med forbehold af professionel egnethed.

Bachelor of datalogi (med speciale)

Charles Sturt University
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Australien Bathurst + 2 mere

Drømmer du om at bygge den næste bedst sælgende smartphone app eller udvikle en softwarepakke, der vil gøre en forskel for arbejdspladser eller husholdninger? Datalogi på CSU er for dig.

Bachelor of motion og sport videnskab (med speciale)

Charles Sturt University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Australien Port Macquarie Bathurst + 2 mere

Tilbydes online og på Bathurst og Port Macquarie campusser, vil CSU 's Bachelor of Motion og Idræt (med speciale) give dig et fundament i de teoretiske og praktiske dele af motion videnskab.

Bachelor of Business undersøgelser

Charles Sturt University
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Australien Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 8 mere

Vores Bachelor of Business Studies er en "designer grad", hvilket giver dig fleksibilitet til at studere en bred vifte af emner, herunder humanistiske og naturvidenskabelige fag, sammen med dine business fag til at give den viden og de færdigheder, du har brug for i din arbejdsplads eller fremtidige karriere .

Bachelor of Accounting

Charles Sturt University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Australien Albury Bathurst Melbourne Wagga Wagga Port Macquarie + 5 mere

CSU 's Bachelor of Accounting vil give dig de analytiske, kommunikation og lederevner, du har brug for at blive en eftertragtet virksomhed professionel. Uanset branche du gerne vil arbejde i og hvor du gerne vil leve, kan vores Bachelor of Accounting tage dig der.