Filter
Bachelorgrader
Australien Victoria Bendigo Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Bendigo - Bachelor-uddannelser i Bendigo Bachelor, Bendigo

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Dette elegante regional by er ikke kun anerkendt for sin pragt, men også for dens uddannelsesfaciliteter. Fra La Trobe University, katolsk College of Bendigo til mange andre, er byen en lille uddannelse omdrejningspunkt.

Bachelor Bendigo - Tag din Bachelor i Bendigo. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Australien
Victoria
Bendigo
Studietype
Hastighed
La Trobe University

Dette tre-årig grad har et stærkt fokus på industriens projekter, der giver dig chancen for at udvikle en mellemstor program i dit sidste år. ... [+]

Dette tre-årig grad har et stærkt fokus på industriens projekter, der giver dig chancen for at udvikle en mellemstor program i dit sidste år.

Dine emner vil omfatte sociale og etiske spørgsmål såsom computer hacking, piratkopiering af software og brud på sikkerheden sammen med IT fundamentals. Du vil også få færdigheder i projektledelse, projekt estimering, dokumentation og rapport evaluering gennem den teoretiske side af disse centrale emner.

Dine it studier vil omfatte web og software udvikling, IT-systemer analyse, design, programmering og netværk. I disse klasser vil du udvikle en forståelse af infrastruktur teknologi, planlægning og forvaltning og udvikle måder at forstå systemer og gennemføre tekniske programmer, herunder e-handel, datasystemer og mobile applikationer.... [-]

Australien Melbourne Bendigo Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
La Trobe University

Få en internationalt akkrediterede regnskabsmæssig kvalifikation, mens opbygge din egen specialisering i en virksomhed disciplin med denne grad. ... [+]

Få en internationalt akkrediterede regnskabsmæssig kvalifikation, mens opbygge din egen specialisering i en virksomhed disciplin med denne grad.

I dit første år vil du blive introduceret til en række af business discipliner som økonomi, finansiering og markedsføring. Du vil også afslutte den første emnet for din regnskabsmæssig større.

Gennem denne store, vil du opbygge detaljeret viden om den finansielle og internt regnskab, der tegner informationssystemer og revision. Du vil også udvikle projektledelse færdigheder og en bevidsthed om etik, menneskerettigheder, bæredygtighed og den offentlige orden, forberede dig til en karriere inden for områder som beskatning, økonomistyring, retsmedicinske regnskab og virksomhedsrådgivning.... [-]

Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton  + 2 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
La Trobe University

Dette kursus giver dig mulighed for at studere branchespecifikke områder som begivenheder, sport, turisme og gæstfrihed ledelse. Du kan desuden vælge en disciplin, såsom ... [+]

Benyt lejligheden til at opleve en række af business discipliner, før der træffes beslutning om din store og tilpasse dine motiver til at passe dine karrieremål.

Dette kursus giver dig mulighed for at studere branchespecifikke områder som begivenheder, sport, turisme og gæstfrihed ledelse. Du kan desuden vælge en disciplin, såsom regnskab, økonomi, finansiering, ledelse eller markedsføring som din primære dur, og matche det med enhver virksomhed eller ikke-erhvervsmæssige større, mindre eller elektiv fra på tværs af universitetet.

Din første år giver dig et overblik over forretningsmetoder og forbereder dig til at tage på højere niveau problemløsning i andet og tredje år. Dine fag vil introducere dig til regnskab, finans, ledelse, markedsføring og økonomi - alt nøglen til at forstå business miljøer. Have stikprøven en række emner i første semester, kan du derefter vælge en eller to discipliner for at specialisere sig i hele resten af ​​dit kursus.... [-]

Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton Sydney  + 3 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk