BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Bendigo - Bachelor-uddannelser i Bendigo Bachelor, Bendigo

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Dette elegante regional by er ikke kun anerkendt for sin pragt, men også for dens uddannelsesfaciliteter. Fra La Trobe University, katolsk College of Bendigo til mange andre, er byen en lille uddannelse omdrejningspunkt.

Bachelor Bendigo - Tag din Bachelor i Bendigo. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor of Information Technology

La Trobe University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Australien Melbourne Bendigo Sydney + 2 mere

Dette tre-årig grad har et stærkt fokus på industriens projekter, der giver dig chancen for at udvikle en mellemstor program i dit sidste år.

Bachelor i erhvervslivet (regnskab)

La Trobe University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton + 4 mere

Få en internationalt akkrediterede regnskabsmæssig kvalifikation, mens opbygge din egen specialisering i en virksomhed disciplin med denne grad.

Bachelor of Business

La Trobe University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton Sydney + 5 mere

Dette kursus giver dig mulighed for at studere branchespecifikke områder som begivenheder, sport, turisme og gæstfrihed ledelse. Du kan desuden vælge en disciplin, såsom regnskab, økonomi, finansiering, ledelse eller markedsføring som din primære dur, og matche det med enhver virksomhed eller ikke-erhvervsmæssige større, mindre eller elektiv fra på tværs af universitetet.