Filter
Bachelorgrader
Australien New South Wales Dubbo Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Dubbo - Bachelor-uddannelser i Dubbo Bachelor, Dubbo

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

Dubbo har forskellige læringsmuligheder, hvor man kan forbedre sin uddannelse. Det er hjemsted for en af ​​Charles Sturt University campusser og Dubbo College Senior Campus.

Bachelor Dubbo - Tag din Bachelor i Dubbo. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Charles Sturt University

CSU 's Bachelor of Social Work udstyrer dig med den viden og dygtighed sæt til yde et værdifuldt bidrag i sociale og sociale organer, uanset om i landdistrikterne, storby ... [+]

Hvis du lidenskabeligt er forpligtet til udøvelse af social retfærdighed og menneskerettigheder, mener CSU 's Bachelor of Social Work som fundamentet for din karriere.

CSU 's Bachelor of Social Work udstyrer dig med den viden og dygtighed sæt til yde et værdifuldt bidrag i sociale og sociale organer, uanset om i landdistrikterne, storbyområder indstillinger eller udlandet. I dit forsøg på at forbedre livskvaliteten for enkeltpersoner og fællesskaber, kan du også arbejde i et politisk område, forskning eller lobbyvirksomhed, nedbryde uligheder og hjælpe forme vores samfund i fremtiden.

På CSU, er der flere veje til at få et socialt arbejde grad. Den vej du tager, afhænger af, hvor og hvordan du ønsker at studere, samt din uddannelsesmæssige baggrund.... [-]

Australien Wagga Wagga Port Macquarie Dubbo
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk