BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Gatton - Bachelor-uddannelser i Gatton Bachelor, Gatton

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Bachelor Gatton - Tag din Bachelor i Gatton. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i politik, filosofi og økonomi (udmærkelse)

The University of Queensland
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Australien Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 mere

Dette 4 årigt program tilbyder en integreret, tværfaglig perspektiv, der kombinerer bred og grundig uddannelse i grundlaget for Politik, filosofi og økonomi. Studerende vil studere indsigter fra alle tre discipliner og vil blive udfordret med at undersøge de nuværende og fremtidige globale udfordringer. Dette program vil udstyre kandidater med alsidige evner til at løse komplekse og udfordrende spørgsmål trækker på en historisk, social, politisk og økonomisk videnbase.

Bachelor i kriminologi og strafferet (udmærkelse)

The University of Queensland
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Australien Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 mere

Den Bachelor of Criminology og strafferet (Hons) er et specialiseret program for undersøgelse, der forbereder dig til en karriere som kriminolog. Du vil studere kriminologiske teori, strafferet, kriminologiske forskningsmetoder, strafferet og professionel praksis i kriminologi og strafferet.