BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Liverpool - Bachelor-uddannelser i Liverpool Bachelor, Liverpool

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Australien uddannelse er primært regeringens ansvar. Regeringen finansierer fuldt ud offentlig universitetsuddannelse, mens den delvist finansierer private universitetsuddannelse.Australien er en engelsk-talende land, de fleste af studerende fra lande, hvis engelsk er det første sprog ofte elsker at studere i dette land

Bachelor Liverpool - Tag din Bachelor i Liverpool. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i Business Information Systems

University of Wollongong
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Marts 2020 Australien Wollongong Liverpool + 2 mere

Dette kursus er specielt designet til at forberede dig til en karriere som systemanalytiker eller en informationssystemspecialist. Ud over at have evnen til at arbejde i et erhvervsklima kan kandidater arbejde for regeringen eller ideelle organisationer.

Bachelor i Informationsteknologi

University of Wollongong
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Marts 2020 Australien Wollongong Liverpool + 2 mere

UOW har eksperter, der dækker hele bredden af de underliggende videnskaber, it, teknik og matematiske metoder i ikt-branchen. I tæt samarbejde med branchens partnere sikrer vi, at alle programmer fortsat er relevante for branchens udvikling og udvikling. Studerende studerer virkelige projekter og interagerer med og lærer fagfolk fra branchen at sikre deres jobberedskab ved eksamen.

Bachelor i datalogi

University of Wollongong
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Marts 2020 Australien Wollongong Liverpool + 2 mere

Find dine styrker og interesser efterhånden som du studerer grundvidenskaberne inden for datalogi og it: programmering, problemløsning, netværk og kommunikation, webteknologi, datahåndtering, systemanalyse, human-computer interaktion og projektstyring. I løbet af dit første år vil du studere en fælles kerne af emner, der forbinder vores datalogi, it og informationssystem grader. Der er en mulighed for at specialisere sig i en major på Wollongong campus fra dit andet studieår ved at vælge en eller flere af følgende majors: