Filter
Bachelorgrader
Australien Victoria Mildura Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Mildura - Bachelor-uddannelser i Mildura Bachelor, Mildura

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

Mildura er kendt for at være en central landbrugs-center. Dog kan bemærkelsesværdige Højere uddannelsesfaciliteter findes i denne regionale by. Sunraysia Institute of TAFE og en regional campus La Trobe University kan findes i Mildura.

Bachelor Mildura - Tag din Bachelor i Mildura. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Australien
Victoria
Mildura
Studietype
Hastighed
La Trobe University

Få en internationalt akkrediterede regnskabsmæssig kvalifikation, mens opbygge din egen specialisering i en virksomhed disciplin med denne grad. ... [+]

Få en internationalt akkrediterede regnskabsmæssig kvalifikation, mens opbygge din egen specialisering i en virksomhed disciplin med denne grad.

I dit første år vil du blive introduceret til en række af business discipliner som økonomi, finansiering og markedsføring. Du vil også afslutte den første emnet for din regnskabsmæssig større.

Gennem denne store, vil du opbygge detaljeret viden om den finansielle og internt regnskab, der tegner informationssystemer og revision. Du vil også udvikle projektledelse færdigheder og en bevidsthed om etik, menneskerettigheder, bæredygtighed og den offentlige orden, forberede dig til en karriere inden for områder som beskatning, økonomistyring, retsmedicinske regnskab og virksomhedsrådgivning.... [-]

Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton  + 2 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
La Trobe University

Dette kursus giver dig mulighed for at studere branchespecifikke områder som begivenheder, sport, turisme og gæstfrihed ledelse. Du kan desuden vælge en disciplin, såsom ... [+]

Benyt lejligheden til at opleve en række af business discipliner, før der træffes beslutning om din store og tilpasse dine motiver til at passe dine karrieremål.

Dette kursus giver dig mulighed for at studere branchespecifikke områder som begivenheder, sport, turisme og gæstfrihed ledelse. Du kan desuden vælge en disciplin, såsom regnskab, økonomi, finansiering, ledelse eller markedsføring som din primære dur, og matche det med enhver virksomhed eller ikke-erhvervsmæssige større, mindre eller elektiv fra på tværs af universitetet.

Din første år giver dig et overblik over forretningsmetoder og forbereder dig til at tage på højere niveau problemløsning i andet og tredje år. Dine fag vil introducere dig til regnskab, finans, ledelse, markedsføring og økonomi - alt nøglen til at forstå business miljøer. Have stikprøven en række emner i første semester, kan du derefter vælge en eller to discipliner for at specialisere sig i hele resten af ​​dit kursus.... [-]

Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton Sydney  + 3 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk