BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor New South Wales - Bachelor-uddannelser i New South Wales Bachelor, New South Wales

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Bachelor New South Wales - Tag din Bachelor i New South Wales. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor of Music (Performance)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2019 Australien Surry Hills + 1 mere

AMPA's Bachelor of Music (Performance) producerer konsekvent professionelle kunstnere og komponister, der er klar til de udfordringer, en karriere i musik vil kaste på dem.

bachelor af undervisningen i gymnasiet

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 1 år Januar 2020 Australien Sydney + 1 mere

Denne graduate-entry læreruddannelse forberedelseskursus giver de studerende en kvalifikation at undervise i gymnasier. Studerende, der har både den nødvendige bachelor-grad og specialisering fag kan gennemføre kurset i et års fuldtids intensiv undersøgelse. Kurset udbydes i en række specialiserede områder. Kurset består af tre komponenter i undersøgelsen. Den professionelle studier komponent er tilgængelige i hver af de specialisering områder og sigter mod at udvikle den faglige viden, færdigheder og værdier, der kræves af en effektiv underviser i elevernes Vigtig læring områder. Uddannelsen undersøgelser komponent leverer forskningsbaseret studier af pædagogisk teori og praksis som grundlag for professionel beslutningstagning i en skolemæssig sammenhæng. Disse emner trække på grundlaget uddannelse discipliner psykologi, sociologi og filosofi, samt behandle undervisning af elever med særlige behov. Den professionelle erfaring komponent omfatter både campus-baseret og felt-baserede oplevelser.

Bachelor of Business

La Trobe University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton Sydney + 5 mere

Dette kursus giver dig mulighed for at studere branchespecifikke områder som begivenheder, sport, turisme og gæstfrihed ledelse. Du kan desuden vælge en disciplin, såsom regnskab, økonomi, finansiering, ledelse eller markedsføring som din primære dur, og matche det med enhver virksomhed eller ikke-erhvervsmæssige større, mindre eller elektiv fra på tværs af universitetet.

Bachelor of Commerce Global (Honours) - Finans

University of Wollongong Faculty of Business
på universitet Fuldtid 4 find din doctor juris Januar 2020 Australien North Wollongong

Bachelor of Commerce Global (Honours) med hovedfag i økonomi er en unik grad, der tilbyder landets bedste og lysteste studerende mulighed for at få en virkelig global studieoplevelse og professionelle færdigheder i verden.

Bachelor of Health Science (Æstetik)

Torrens University Australia
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland + 8 mere

Vores dynamiske studieklinik tilbyder en række klientbehandlinger designet til at hjælpe dig med at gøre dig klar til dit første rigtige arbejde i skønhedsterapiindustrien. Studerende vil nyde et samarbejde læringsmiljø for at maksimere læring og engagement. Kandidater fra dette kursus vil være i stand til at indarbejde nye teknologier og innovationer i deres faglige praksis, ud over at yde et meningsfuldt bidrag til branchen.

Bachelor af det (mobil applikationsudvikling)

Academy of Information Technology
på universitet Fuldtid 2 - 3 år Åben tilmelding Australien Sydney

Den AIT Bachelor of Information Technology (Mobile Applications Development)Eller "BIT (MAD)" for korte, vil give dig den viden, færdigheder og teknologier, der er nødvendige for at designe og udvikle komplekse software-applikationer på tværs af en række af mobile og web-platforme.

Bachelor of Engineering (Honours)

University of Wollongong
på universitet Fuldtid Deltid 4 år Juli 2019 Australien Wollongong + 1 mere

Ingeniører er holdspillere, og mange bliver administrerende direktører og iværksættere; Ingeniørstuderende kører over 30 procent af verdens største internationale virksomheder, næsten dobbelt den næste største disciplin. Lær fundamentale tekniske, både tekniske og interpersonelle færdigheder, og anvend din viden i virkelige situationer for at forberede dig til at konstruere fremtiden med en internationalt godkendt UOW engineering grad.

Bachelor af førskoleundervisning og pleje (fødsel-5)

Hunter TAFE - Australia
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Australien Newcastle

Bachelor of Early Childhood Education og Care (Født-5) har til formål at udvikle den tidlige barndom lærere, der kan integrere teoretisk viden til praktiske uddannelse og pleje færdigheder på arbejdspladsen.

Civiløkonom (HD)

University of Sydney - Business School
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Januar 2020 Australien Sydney + 1 mere

Fra 2011 vil University of Sydney Business School tilbyder en revitaliseret Bachelor of Commerce grad, der er blevet forbedret for at give dig den bedst mulige start på din karriere i erhvervslivet

bai erhvervslivet - small business management

Kendall College
på universitet Fuldtid September 2019 USA Chicago Australien Sydney Leura + 2 mere

Kendall nye koncentration i Small Business Management kan hjælpe kandidater forberede sig til at starte og / eller udvide en lille virksomhed.Gennem deres studier og praktikophold, som kan omfatte undersøgelse

Bachelor of Theology

Avondale College of Higher Education
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Australien Cooranbong Wahroonga + 2 mere

Bachelor i datalogi

S P Jain School of Global Management Singapore
på universitet Fuldtid 3 år August 2019 Australien Sydney

90 procent af dataene i verden i dag er blevet oprettet i de sidste 2 år alene.

Bachelor of Psychology

Charles Sturt University
på universitet Online Fuldtid Deltid 4 - 8 år Januar 2020 Australien Wagga Wagga Port Macquarie Bathurst + 4 mere

Mens CSU fireårige bachelor i psykologi giver dig de minimumskrav faglige krav til at forfølge en karriere som psykolog, vil du også være kvalificeret til at tage arbejde i en af ​​de forskellige områder, hvor psykologisk viden er højt værdsatte.

Bachelor af kreative kunst og industrier (billedkunst) (bcaiva)

Charles Darwin University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Australien Darwin Sydney Melbourne + 3 mere

Dette kursus indeholder to veje designet til at hjælpe eleverne til at udvikle de kritiske redskaber og materielle nødvendige færdigheder til at opbygge professionelle karriere i Visual Arts som kunstnere og teoretikere. Den

Bachelor of Music - Kunsthåndtering

Australian Institute of Music
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år September 2019 Australien Sydney + 1 mere

Din Bachelor of Music i Arts Management vil tale volumener.