Filter
Bachelorgrader
Australien New South Wales Newcastle Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Newcastle - Bachelor-uddannelser i Newcastle Bachelor, Newcastle

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Byens centrale udbyder af videregående uddannelser er University of Newcastle. Der er andre campusser af store universiteter beliggende i Newcastle, der tilbyder forskellige kandidat og bachelor kurser.

Bachelor Newcastle - Tag din Bachelor i Newcastle. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Australien
New South Wales
Newcastle
Studietype
Hastighed
Hunter TAFE - Australia

Bachelor of Early Childhood Education og Care (Født-5) har til formål at udvikle den tidlige barndom lærere, der kan integrere teoretisk viden til praktiske uddannelse og ... [+]

Den Bachelor of Early Childhood Education og Care (Født-5) til formål at udvikle den tidlige barndom lærere, der kan integrere teoretisk viden til praktiske uddannelse og pleje færdigheder på arbejdspladsen.

Der er en stærk, anvendt læring fokus til denne grad, så når du opgraderer, vil du være parat til at arbejde med børn i en række forskellige indstillinger, herunder lang dagpleje, førskole, integrerede barn og familie tjenester, og tidlig indgriben tjenester.

Det faglige og teoretiske indhold er suppleret med erfaring, som vil give dig mulighed for at anvende, hvad du har lært i en virkelig verden miljø.

Du vil studere barnets udvikling og pædagogiske praksis, etik, diversitet og social retfærdighed. Under dit praktikophold, vil du have mulighed for at afprøve din teoretiske forståelse i en rigtig arbejdsplads.... [-]

Australien Newcastle
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk