BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Port Macquarie - Bachelor-uddannelser i Port Macquarie Bachelor, Port Macquarie

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

Mange uddannelsesfaciliteter er kommet op i dette område for at fremme og bidrage til uddannelsesmæssige standarder. Charles Sturt Universitet og er desuden TAFE har en campus her, hvor forskellige kurser udbydes.

Bachelor Port Macquarie - Tag din Bachelor i Port Macquarie. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor of Psychology

Charles Sturt University
på universitet Online Fuldtid Deltid 4 - 8 år Januar 2020 Australien Wagga Wagga Port Macquarie Bathurst + 4 mere

Mens CSU fireårige bachelor i psykologi giver dig de minimumskrav faglige krav til at forfølge en karriere som psykolog, vil du også være kvalificeret til at tage arbejde i en af ​​de forskellige områder, hvor psykologisk viden er højt værdsatte.

Bachelor af kreative kunst og design (grafisk design)

Charles Sturt University
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Australien Wagga Wagga Port Macquarie + 3 mere

Den Bachelor of Creative Arts og Design (grafisk design) forbereder dig til at arbejde som selvstændig kunstner og designer eller industri-ansat praktiserende læge.

Bachelor of kommunikation (reklame)

Charles Sturt University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Australien Port Macquarie Bathurst + 2 mere

CSU 's Bachelor of Communication (Reklame) forbereder dig til en verden af ​​reklamer. Kurset har en global kommunikation perspektiv, hvor nationale grænser ofte er irrelevante og publikum er flydende og foranderlig.

Bachelor of Criminal Justice

Charles Sturt University
på universitet Online Fuldtid 3 år Januar 2020 Australien Port Macquarie Bathurst + 2 mere

CSU 's Bachelor of Criminal Justice udstyrer dig med de færdigheder og viden til at gå videre til det Associate Degree i Policing Practice (ADPP) og skal yderligere overvejes for indrejse i NSW politistyrke, med forbehold af professionel egnethed.

Bachelor socialt arbejde

Charles Sturt University
på universitet Online Fuldtid Deltid 4 - 8 år Januar 2020 Australien Wagga Wagga Port Macquarie Dubbo + 4 mere

CSU 's Bachelor of Social Work udstyrer dig med den viden og dygtighed sæt til yde et værdifuldt bidrag i sociale og sociale organer, uanset om i landdistrikterne, storbyområder indstillinger eller udlandet.

Bachelor of motion og sport videnskab (med speciale)

Charles Sturt University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Australien Port Macquarie Bathurst + 2 mere

Tilbydes online og på Bathurst og Port Macquarie campusser, vil CSU 's Bachelor of Motion og Idræt (med speciale) give dig et fundament i de teoretiske og praktiske dele af motion videnskab.

Bachelor of Business undersøgelser

Charles Sturt University
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Australien Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 8 mere

Vores Bachelor of Business Studies er en "designer grad", hvilket giver dig fleksibilitet til at studere en bred vifte af emner, herunder humanistiske og naturvidenskabelige fag, sammen med dine business fag til at give den viden og de færdigheder, du har brug for i din arbejdsplads eller fremtidige karriere .

Bachelor of Accounting

Charles Sturt University
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Australien Albury Bathurst Melbourne Wagga Wagga Port Macquarie + 5 mere

CSU 's Bachelor of Accounting vil give dig de analytiske, kommunikation og lederevner, du har brug for at blive en eftertragtet virksomhed professionel. Uanset branche du gerne vil arbejde i og hvor du gerne vil leve, kan vores Bachelor of Accounting tage dig der.