BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Saint Lucia - Bachelor-uddannelser i Saint Lucia Bachelor, Saint Lucia

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Denne by er stort set dækket med læring institutionernes bygninger. Det primære fokus for St. Lucia er University of Queensland. Men andre videregående institutioner er tilgængelige i denne region.

Bachelor Saint Lucia - Tag din Bachelor i Saint Lucia. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i politik, filosofi og økonomi (udmærkelse)

The University of Queensland
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Australien Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 mere

Dette 4 årigt program tilbyder en integreret, tværfaglig perspektiv, der kombinerer bred og grundig uddannelse i grundlaget for Politik, filosofi og økonomi. Studerende vil studere indsigter fra alle tre discipliner og vil blive udfordret med at undersøge de nuværende og fremtidige globale udfordringer. Dette program vil udstyre kandidater med alsidige evner til at løse komplekse og udfordrende spørgsmål trækker på en historisk, social, politisk og økonomisk videnbase.

Bachelor i kriminologi og strafferet (udmærkelse)

The University of Queensland
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Australien Saint Lucia Brisbane Gatton + 2 mere

Den Bachelor of Criminology og strafferet (Hons) er et specialiseret program for undersøgelse, der forbereder dig til en karriere som kriminolog. Du vil studere kriminologiske teori, strafferet, kriminologiske forskningsmetoder, strafferet og professionel praksis i kriminologi og strafferet.