BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Australien - Bachelor-uddannelser i Australien Bachelor

Mange studerende fra hele verden at vælge Australien som deres bestemmelsessted for de videregående uddannelser. Australien har uddannelse i høj henseende, og universiteterne stræbe efter excellence i akademikere. Med en bachelor Australien program, er der virkelig en international erfaring som studerende rejser fra hele verden, forbedre lærerig oplevelse og give eleverne mulighed for personligt at vokse. Bortset fra disse grunde til at vælge en bachelor Australien, dette land har noget at tilbyde alle studerende, herunder dynamiske byer, smukke landskaber, og eventyrlystne lands og til vands aktiviteter.

Mange studerende, der har valgt en bachelor Australien grad have gavn af at være i stand til at arbejde rundt om i verden, som mange af universiteterne er knyttet til institutioner i andre lande. Studerende på bachelor Australien programmer vil ikke kun lære det essentielle i deres valgte disciplin, men de vil også få de nødvendige færdigheder til at tænke kritisk, kreativt og selvstændigt.

Hvis du vil vide mere om programmer til en bachelor Australien grad, gennemse de muligheder nedenfor eller indsnævre din søgning ved hjælp af felterne ovenfor. Tag det næste skridt i dag!

resultater fundet Filter

Bachelor i landbrugsvirksomhed

Leaders Institute
på universitet Fuldtid 3 år Januar 2020 Australien Brisbane City

Australien er verdens førende inden for bæredygtigt landbrug og fødevareproduktion. Globalt er der en alvorlig mangel på agribusiness-fagfolk. Leaders Institute Bachelor of Agribusiness er ideelt placeret til at forberede kandidater til dette klare marked nationalt og internationalt.

Bachelor of Music (Performance)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Januar 2020 Australien Surry Hills + 1 mere

AMPA's Bachelor of Music (Performance) producerer konsekvent professionelle kunstnere og komponister, der er klar til de udfordringer, en karriere i musik vil kaste på dem.

Bachelor of Finance

La Trobe University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Australien Melbourne

Forbered dig på en karriere i den hurtige verden af ​​finansiering med en kvalifikation, der bygger din viden i en række finansielle specialiseringer.

Bachelor of Engineering (Honours)

University of Wollongong
på universitet Fuldtid Deltid 4 år Marts 2020 Australien Wollongong + 1 mere

Ingeniører er holdspillere, og mange bliver administrerende direktører og iværksættere; Ingeniørstuderende kører over 30 procent af verdens største internationale virksomheder, næsten dobbelt den næste største disciplin. Lær fundamentale tekniske, både tekniske og interpersonelle færdigheder, og anvend din viden i virkelige situationer for at forberede dig til at konstruere fremtiden med en internationalt godkendt UOW engineering grad.

Bachelor i handel

The University of Western Australia
på universitet Januar 2020 Australien Crawley

Erhvervserfaringer er kernen i erhvervsuddannelsen. Denne grad udvikler dine analytiske, kommunikations- og problemløsningskompetencer, som giver dig et globalt perspektiv på erhvervslivet og forbereder dig til at forfølge en karriere inden for erhvervslivet, regerings- eller ikke-for-profit sektorer. Lær af ledende akademikere, udvikle netværk på højt niveau og graduere med en grad, der kan tage dig overalt i verden.

Bachelor of Business

Queensland University of Technology
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Australien Brisbane

Skræddersy din business grad til dine karrieremuligheder med et valg af 10 store studieområder plus anden majors, mindreårige og valgfag.

Bachelor of Music - Kunsthåndtering

Australian Institute of Music
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år Kontakt skolen Australien Sydney + 1 mere

Din Bachelor of Music i Arts Management vil tale volumener.

Bachelor i Informationsteknologi

University of South Australia
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 år Februar 2020 Australien Adelaide + 2 mere

Bachelor i Informationsteknologi er din skridt til en karriere inden for computing, softwareudvikling og informationstjenesterne.

Bachelor of Commerce Global (Honours) - Finans

University of Wollongong Faculty of Business
på universitet Fuldtid 4 find din doctor juris Januar 2020 Australien North Wollongong Sydney + 1 mere

Bachelor of Commerce Global (Honours) med hovedfag i økonomi er en unik grad, der tilbyder landets bedste og lysteste studerende mulighed for at få en virkelig global studieoplevelse og professionelle færdigheder i verden.

Bachelor i psykologisk videnskab og sociologi

University of South Australia Online
Online Fuldtid Deltid 3 år Januar 2020 Australien Adelaide + 1 mere

University of South Australia's Bachelor of Psychological Science and Sociology er den eneste grad af sin art i Australien, der formelt samler to stærke disciplinære perspektiver på, hvordan vi lever som sociale væsener. Som studerende bliver du udfordret til at tænke dybt rundt i den verden, vi lever i, når du udforsker, hvordan enkeltpersoner, grupper og samfund opfører sig, tænker, reagerer og interagerer. At studere sociologi og psykologi gør det muligt for studerende at overveje, hvordan disse dimensioner samles i hverdagen. Som kandidat kommer du ud med et komplementært kompetencesæt, som branchen fortæller os, at de har brug for.

Bachelor of Business (International Business)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Australien Melbourne

Vores program er fokuseret på at producere kandidater, som kan tænke kritisk på at forvalte international virksomhed ansvarligt og bæredygtigt og være udstyret med evnen til at opbygge en vellykket karriere på tværs af virksomheder / erhvervsliv, regering, tredje sektor og konsulentvirksomhed i Australien og i udlandet.

Bachelor of Business and Commerce (Human Resource Management)

University of Southern Queensland (USQ)
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 år Kontakt skolen Australien Toowoomba Springfield Australien online + 4 mere

Med USQ's Bachelor of Business and Commerce bliver en førende ekspert på arbejdspladsen om strategier og praksis for vejledning og samarbejde med medarbejdere, så de mennesker, der arbejder for virksomheden, er motiveret til at give en kilde til konkurrencefordel for virksomheden.

Bachelor of Fine Arts (film og tv)

Victorian College of the Arts
på universitet Fuldtid 3 år Januar 2020 Australien Melbourne

Den Bachelor of Fine Arts (Film og tv) er fokuseret på praktisk skærm produktion med vægt på manuskriptforfatter, retning og redigering. Programmet er kendetegnet ved regelmæssige muligheder for at få praktiske og samarbejdsevner ved at udvikle dine egne korte produktioner, samt bemanding på andre studerendes projekter.

Bachelor of Applied Cloud Technology

La Trobe –Didasko
Online Fuldtid Deltid 1 - 3 år Januar 2020 Australien Melbourne + 1 mere

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Cloud Technology har været specialbygget til cloud computing-sektoren i et unikt samarbejde med global gigantisk Amazon. Sky-sektoren nyder i øjeblikket hurtig vækst, men der mangler en kritisk mangel på færdigheder. Denne grad inkorporerer 6 højt anerkendte industri certificeringer (4 af dem er Amazon Web Services specifikke) og graden er designet med det specifikke mål at levere beskæftigelsesløsninger.

Bachelor i musik

Melbourne Polytechnic
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Australien Melbourne

Som musiker skal du kunne tilpasse sig aktuelle tendenser, og du kan lære at gøre dette i en bachelor i musik ved Melbourne Polytechnic . Udvikle dine evner og bevidsthed om det globale spektrum af musik.