BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Australien - Bachelor-uddannelser i Australien Bachelor

Mange studerende fra hele verden at vælge Australien som deres bestemmelsessted for de videregående uddannelser. Australien har uddannelse i høj henseende, og universiteterne stræbe efter excellence i akademikere. Med en bachelor Australien program, er der virkelig en international erfaring som studerende rejser fra hele verden, forbedre lærerig oplevelse og give eleverne mulighed for personligt at vokse. Bortset fra disse grunde til at vælge en bachelor Australien, dette land har noget at tilbyde alle studerende, herunder dynamiske byer, smukke landskaber, og eventyrlystne lands og til vands aktiviteter.

Mange studerende, der har valgt en bachelor Australien grad have gavn af at være i stand til at arbejde rundt om i verden, som mange af universiteterne er knyttet til institutioner i andre lande. Studerende på bachelor Australien programmer vil ikke kun lære det essentielle i deres valgte disciplin, men de vil også få de nødvendige færdigheder til at tænke kritisk, kreativt og selvstændigt.

Hvis du vil vide mere om programmer til en bachelor Australien grad, gennemse de muligheder nedenfor eller indsnævre din søgning ved hjælp af felterne ovenfor. Tag det næste skridt i dag!

resultater fundet Filter

Bachelor i landbrugsvirksomhed

Leaders Institute
på universitet Fuldtid 3 år Januar 2020 Australien Brisbane City

Australien er verdens førende inden for bæredygtigt landbrug og fødevareproduktion. Globalt er der en alvorlig mangel på agribusiness-fagfolk. Leaders Institute Bachelor of Agribusiness er ideelt placeret til at forberede kandidater til dette klare marked nationalt og internationalt.

Bachelor of Music (Performance)

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2019 Australien Surry Hills + 1 mere

AMPA's Bachelor of Music (Performance) producerer konsekvent professionelle kunstnere og komponister, der er klar til de udfordringer, en karriere i musik vil kaste på dem.

bachelor af undervisningen i gymnasiet

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 1 år Januar 2020 Australien Sydney + 1 mere

Denne graduate-entry læreruddannelse forberedelseskursus giver de studerende en kvalifikation at undervise i gymnasier. Studerende, der har både den nødvendige bachelor-grad og specialisering fag kan gennemføre kurset i et års fuldtids intensiv undersøgelse. Kurset udbydes i en række specialiserede områder. Kurset består af tre komponenter i undersøgelsen. Den professionelle studier komponent er tilgængelige i hver af de specialisering områder og sigter mod at udvikle den faglige viden, færdigheder og værdier, der kræves af en effektiv underviser i elevernes Vigtig læring områder. Uddannelsen undersøgelser komponent leverer forskningsbaseret studier af pædagogisk teori og praksis som grundlag for professionel beslutningstagning i en skolemæssig sammenhæng. Disse emner trække på grundlaget uddannelse discipliner psykologi, sociologi og filosofi, samt behandle undervisning af elever med særlige behov. Den professionelle erfaring komponent omfatter både campus-baseret og felt-baserede oplevelser.

Bachelor of Applied Business (Ledelse major)

La Trobe –Didasko
Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Australien Melbourne + 1 mere

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Business (Management Major) vil give dig et bredt fundament af erhvervskompetencer, der kræves for en række ledelsesroller i branchen.

Bachelor of Commerce (regnskab) DBCA

University of South Australia
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 år Juli 2019 Australien Adelaide + 2 mere

Bachelor of Commerce (Accounting) er et integreret program, der giver dig vigtige forretningsmæssige og handelsmæssige færdigheder gennem branchefokuserede kernekurser. Kombineret med en specialisering inden for regnskab og mulighed for at integrere en praktik, mentorskab eller arbejde integreret læring, vil du uddanne med viden og tillid til at lykkes i regnskabsfokuserede roller.

Bachelor i erhvervslivet (regnskab)

La Trobe University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton + 4 mere

Få en internationalt akkrediterede regnskabsmæssig kvalifikation, mens opbygge din egen specialisering i en virksomhed disciplin med denne grad.

Bachelor of Creative Industries

Queensland University of Technology
på universitet Fuldtid 3 år Juli 2019 Australien Kelvin Grove

QUT er en global leder inden for kreative industrier. Vælg en kombination af studieområder, der passer til dine kreative interesser og ambitioner, og hjælpe dig med at udvikle din kreative niche.

Bachelor i økonomi

University of Wollongong Faculty of Business
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Januar 2020 Australien North Wollongong + 1 mere

Økonomien er bekymret for det store billede, hvor et land, en region eller et bestemt marked opererer; mens finansiering er et mere mikroskopisk kig på industririsiko og investeringsafkast.

Bachelor i handel

The University of Western Australia
på universitet Januar 2020 Australien Crawley

Erhvervserfaringer er kernen i erhvervsuddannelsen. Denne grad udvikler dine analytiske, kommunikations- og problemløsningskompetencer, som giver dig et globalt perspektiv på erhvervslivet og forbereder dig til at forfølge en karriere inden for erhvervslivet, regerings- eller ikke-for-profit sektorer. Lær af ledende akademikere, udvikle netværk på højt niveau og graduere med en grad, der kan tage dig overalt i verden.

Bachelor i handel og handel (regnskab)

University of Southern Queensland (USQ)
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 år Juli 2019 Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 4 mere

USQ's Bachelor of Business and Commerce hovedfag i regnskab er en karriereorienteret grad designet til at udstyre dig med færdigheder og viden til en karriere som revisor.

Bachelor of Engineering (Civilingeniør og Infrastruktur) (Honours)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 8 år Juli 2019 Australien Melbourne + 1 mere

Din karriere inden for civilingeniør Civil- og infrastrukturingeniører planlægger, konstruerer, bygger, overvåger, styrer og vedligeholder den væsentlige infrastruktur i vores moderne samfund.

Bachelor of Accounting

Melbourne Polytechnic
på universitet Fuldtid 3 år Juli 2019 Australien Melbourne

Dette kursus er udviklet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter erhvervspersonale med kvalifikationer inden for regnskab og bæredygtig forretning. Det er ideelt for dem, der ønsker at kombinere et almindeligt regnskabskursus med et fokus på bæredygtighed og miljøledelse.

Bachelor of Business

Stott's College
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Australien Melbourne

Kurset er designet til at give dig et solidt fundament i forretningsdiscipliner, så du kan arbejde i en række roller på tværs af organisationer eller drive din egen virksomhed. Gennem både teoretiske og praktiske eksempler vil du blive undervist i færdighederne til at være tilpasningsberettigede og proaktive i den hurtigt skiftende verden af ​​handel. Du vil få en omfattende viden om industrien, med fagstudier på en bred vifte af områder, herunder: Business, Human Resources, Information Systems, Law og Marketing.

Bachelor af det (mobil applikationsudvikling)

Academy of Information Technology
på universitet Fuldtid 2 - 3 år Åben tilmelding Australien Sydney

Den AIT Bachelor of Information Technology (Mobile Applications Development)Eller "BIT (MAD)" for korte, vil give dig den viden, færdigheder og teknologier, der er nødvendige for at designe og udvikle komplekse software-applikationer på tværs af en række af mobile og web-platforme.

Bachelor of Entertainment Management

Australian Institute of Music
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år September 2019 Australien Sydney Melbourne + 2 mere

Administrer virksomhedssiden af musikbranchen: tag din viden til det næste niveau.