$close

Filtre

Se resultater

Automatisering Sofia - Automatisering-uddannelser i Sofia Automatisering, Sofia

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad. Automation refererer til den elektroniske styring af forskellige maskine produkter. Hver skole 's program varierer, men klasser kan omf… Læs mere

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Automation refererer til den elektroniske styring af forskellige maskine produkter. Hver skole 's program varierer, men klasser kan omfatte maskindynamik, produktion analyse, varmesystem fundamentals, computer integreret produktion og computerstøttet design. Instruktion foregår ofte i både et klasseværelse og laboratorium indstilling.

Ministeriet for uddannelse ofte fører tilsyn med uddannelsen i Bulgarien. De studerende, der forfølger en videregående uddannelse på universitetet ofte få en vis procentdel af regeringens sponsorering for at de fuldføre deres studier.

Sofia er hovedstaden og største by i Bulgarien, har mange prestigefyldte højere læringscentre, der er anerkendt globalt. De universiteter og højere læreanstalter tilmelder tusindvis af studerende hvert år for at imødekomme den store efterspørgsel efter uddannelse. Saint Clement af Ohrid Universitet Sofia er højt respekteret her.

Automatisering Sofia - Tag din Bachelor i Sofia. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Bulgarien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Химикотехнологичен и металургичен университет
Sofia, Bulgarien

Automatisering og informationsteknologi er grundlaget for moderne og effektiv social og økonomisk udvikling og hævning af menneskers levestandard. Anvendelsen af informationst ... +

Automatisering og informationsteknologi er grundlaget for moderne og effektiv social og økonomisk udvikling og hævning af menneskers levestandard. Anvendelsen af informationsteknologi inden for automatisering er en af de mest udfordrende opgaver inden for datalogi og teknologi. -
Bachelor
Bulgarsk
på universitet