$close

Filtre

Se resultater

Automatisering Santiago - Automatisering-uddannelser i Santiago Automatisering, Santiago

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration. Den akademiske område af automatisering omfatter en bred vifte af viden og færdigheder, der er involveret med den automatiske styring af forskellige maskiner og systemer. U… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Den akademiske område af automatisering omfatter en bred vifte af viden og færdigheder, der er involveret med den automatiske styring af forskellige maskiner og systemer. Universitetsuddannelser har normalt en generel indstilling eller fokusere på en bestemt specialisering, såsom industri applikationer eller computerteknologi.

Uddannelse i Chile vægt en teknisk og videregående uddannelser gennem et universitet. De fleste af de universiteter i Chile byder veletableret student kultur og forholdet til internationale studerende uanset den sproglige barriere. Højere uddannelse i Chile er tilgængelig i både private og offentligt finansierede universiteter.

I Santiago, kan man vælge den foretrukne uddannelse eller specialisere sig i et bestemt område i de mange, forskningsinstitutioner, gymnasier og universiteter til rådighed. En af de største universiteter i Chile, Universidad de Chile, er placeret her samt den berømte Universidad de Santiago de Chile, som har ændret folks 's liv i form af uddannelse.

Automatisering Santiago - Tag din Bachelor i Santiago. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Chile
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
INACAP | UNIVERSIDAD TECNOLOGICA DE CHILE INSTITUTO PROFESIONAL CENTRO DE FORMACION TECNICA
Santiago, Chile

INACAP har siden 1996 undervist i karriere inden for automatisering og industriel kontrol, uddannet teknikere og fagfolk med færdigheder inden for dataindsamling, elektricitet ... +

INACAP har siden 1996 undervist i karriere inden for automatisering og industriel kontrol, uddannet teknikere og fagfolk med færdigheder inden for dataindsamling, elektricitet, elektronik og procesautomatisering, hvilket igen gør det muligt at udvikle de nødvendige færdigheder til analyse, design og implementering af teknologiske løsninger , ud over generiske færdigheder, der vil hjælpe dem i deres faglige udvikling. -
Bachelor
Spanish (Chile)
på universitet