$close

Filtre

Se resultater

Automatisering Durian Tunggal - Automatisering-uddannelser i Durian Tunggal Automatisering, Durian Tunggal

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år. Automation henviser til brugen af ​​styresystemer til at drive forskellige typer udstyr. Studerende kan studere, hvordan du kører, reparere, vedligeho… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Automation henviser til brugen af ​​styresystemer til at drive forskellige typer udstyr. Studerende kan studere, hvordan du kører, reparere, vedligeholde og fejlfinde automatiseret udstyr i en lang række områder, og de fleste klasser omfatter hands-on instruktion.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Automatisering Durian Tunggal - Tag din Bachelor i Durian Tunggal. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Malaysia
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM
Durian Tunggal, Malaysia

Bachelor of Electrical Engineering (Control, instrumentering og automation) involverer bred vifte områder diskutere produktionsmetoder eller produkter og udstyr.

Bachelor of Electrical Engineering (Control, instrumentering og automation) involverer bred vifte områder diskutere produktionsmetoder eller produkter og udstyr. -
Bachelor
Fuldtid
Jan 2023
på universitet