Filter
Bachelorgrader
Studietype: Alle Hastighed: Alle

Bæredygtig infrastruktur-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Infrastruktur omfatter de grundlæggende strukturer og tjenester, der gør det muligt for et samfund at eksistere, såsom bygninger, energi, transport, vand og affaldshåndtering. Bæredygtig infrastruktur søger at opbygge og drive disse elementer på en måde, der ikke skader samfundet eller miljøet.

Bachelor-programmer: Søg her for Bæredygtig infrastruktur-programmer. Få alle skole og Bachelor information directely, spare tid og kontakte Bachelor indlæggelser i 3 klik her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Bæredygtig infrastruktur

The Seattle Colleges

"Grøn" og bæredygtige bygninger stopper ikke med færdiggørelsen af ​​byggeriet - de består af den igangværende, interaktive systemer, der kræver avanceret viden og færdig ... [+]

"Grøn" og bæredygtige bygninger stopper ikke med færdiggørelsen af ​​byggeriet - de består af den igangværende, interaktive systemer, der kræver avanceret viden og færdigheder til at designe, styre og diagnosticere over tid. Den hurtige teknologiske udvikling og udfordringer kræver avanceret erfaring, viden og skillsets af dem, der er sigtet for den fortsatte pleje og udvikling af bæredygtige bygninger og miljøer.

Den Bachelor of Applied Science (BAS) i bæredygtigt byggeri Science Technology (SBST) program vil forberede dig til at anvende ekspertise og systemer viden til støtte meget tekniske bygning operationer. Den SBST grad, som bygger på din forudgående uddannelse og erhvervserfaring, positioner dig at lancere en karriere, hvor du forstår bygning funktioner og finansiering med henblik på at styre strukturer, der er sundere og mere holdbare, effektiv, økonomisk og bæredygtig.... [-]

USA Seattle
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Din karriere inden for civilingeniør Civil- og infrastrukturingeniører planlægger, konstruerer, bygger, overvåger, styrer og vedligeholder den væsentlige infrastruktur i ... [+]

Din karriere inden for civilingeniør

Civil- og infrastrukturingeniører planlægger, konstruerer, bygger, overvåger, styrer og vedligeholder den væsentlige infrastruktur i vores moderne samfund.

Hvorfor studere civilingeniør hos RMIT?

RMIT University er placeret i de 100 bedste universiteter i verden for civilingeniør. Studerende Bachelor of Engineering (Civilingeniør) (Honours) tilbyder følgende fordele:

Job-klar

Med mindst 12 ugers brancheplaceringer, der gennemføres lokalt eller internationalt, vil du være arbejdsklar, når du tager eksamen. Du har også muligheder for at tackle forskningsprojekter i partnerskab med industrien, herunder Engineers Without Borders Challenge.... [-]

Australien Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 - 8 år
på universitet
Læs mere på dansk