BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning Bæredygtighedsstudier Oceanien - Bæredygtighedsstudier -programmer Bæredygtighedsstudier Oceanien

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Bæredygtighed i praksis kunne tage mange forskellige former, effektuering både den enkelte og større fællesskab. Der er økosamfund og bæredygtige byer skabt lige med det formål at minimere brugen af ​​vigtige henvendelser. Der findes også teknikker, som bæredygtig arkitektur, som bidrager til at fremme dette ideal.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Ønsker du at studere i Oceanien? De to mest efterspurgte studie destinationer på Oceanien: Australien og New Zealand, som begge tilsammen tilbyder en usædvanligt, og meget karakteristisk undersøgelse eventyr.

Fjernundervisning Bæredygtighedsstudier Oceanien - Tag din Bæredygtighedsstudier Oceanien. Få alle Fjernundervisning Bæredygtighedsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Bæredygtighedsstudier, Oceanien, Fjernundervisning Filter

Bachelor of Engineering (Civilingeniør og Infrastruktur) (Honours)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Din karriere inden for civilingeniør Civil- og infrastrukturingeniører planlægger, konstruerer, bygger, overvåger, styrer og vedligeholder den væsentlige infrastruktur i vores ...

Læs mere

Bachelor i Erhverv og Handel (Bæredygtig Erhverv)

University of Southern Queensland (USQ)
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet
Online

Bæredygtig virksomhed er meget aktuelt og skaber en stor mængde politisk og social interesse. Med USQ's Bachelor of Business and Commerce (Bæredygtig Business) vil du fokusere ...

Læs mere

BCIS i miljøundersøgelser

IPU New Zealand
Bachelor
Mar 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Studerende med hovedfag i Environmental Studies udvikle de nødvendige færdigheder til at forberede indlæg til lokale / centrale statslige myndigheder, og forstå de processer, ...

Læs mere