$close

Filtre

Se resultater

Bagning-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

For at opnå en bachelorgrad, tager eleverne en række kurser og fokuserer derefter på et bestemt studieområde. Disse grader kræver generelt flere år at afslutte og kan kombinere formel uddannelse med praktisk lærer. Kandidater skal have tilstrækkelige færdigheder til at udføre på et højere niveau end ansøgere uden grader eller relevant erfaring. Hvad er en bachelor i bagning? Kursusa… Læs mere

For at opnå en bachelorgrad, tager eleverne en række kurser og fokuserer derefter på et bestemt studieområde. Disse grader kræver generelt flere år at afslutte og kan kombinere formel uddannelse med praktisk lærer. Kandidater skal have tilstrækkelige færdigheder til at udføre på et højere niveau end ansøgere uden grader eller relevant erfaring.

Hvad er en bachelor i bagning? Kursusarbejde på dette område indebærer uddannelse inden for kunst og videnskab for at forberede bagværk. Studerende lærer om ingredienser og procedurer til at forberede en bred vifte af mad. De kan specialisere sig i en bestemt type bagning, såsom kager, brød, kager eller glutenfrie metoder.

Studerende indskrevet i en Bachelor i Baking program vinder evner, de har brug for at lykkes i tillæg til generelle kompetencer. Aspirerende bagere vil lære at følge instruktioner, styre tid og opgørelse og beregne udbytter. Formel træning forbereder kandidater til konsekvent at skabe produkter, der appellerer til forbrugerne.

Udgifterne til en bachelorgrad i bagning varierer afhængigt af institutionen. Generelle universiteter og kulinariske eller gæstfrihedskoler tilbyder dette studium, og potentielle studerende vil måske gerne sammenligne udgifter for hver mulighed. De fleste fuldtidsprogrammer tager fire år, men accelererede planer kan være tilgængelige.

Kandidater med en bachelorgrad i bagning kan finde beskæftigelse som bagere eller konditorier. Nogle bagere sælger genstande varmt ud af ovnen, mens andre producerer tilberedte eller færdige produkter til butikker, virksomheder eller institutioner. Positionerne en kandidat er kvalificeret til at afhænge af de typer bagning, hvor han eller hun udmærker sig. Bagningsprogrammer kan også give uddannelse i forretningsgrundlag for at forberede eleverne til at åbne deres egne bagerier eller styre eksisterende operationer.

Universiteter og kulinariske skoler rundt om i verden tilbyder Bachelor i Baking programmer. Online kurser kan indebære at studere opskrifter og se videoer og kræve, at eleverne praktiserer hjemme eller i en licenseret facilitet. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte administrationskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paris, Frankrig

Bachelor i fransk konditori af Ecole Ducasse giver dig mulighed for at erhverve i 3 år den komplette nødvendige knowhow og ledelseskompetencer for at imødekomme de store forve ... +

Bachelor i fransk konditori af Ecole Ducasse giver dig mulighed for at erhverve i 3 år den komplette nødvendige knowhow og ledelseskompetencer for at imødekomme de store forventninger inden for konditorfeltet. Vælg en uddannelsesvej for ekspertise for at få succes i din karriere som iværksætter - konditor. -
Bachelor
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 
Gugusan University Malaysia
Kuala Lumpur, Malaysia

Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programmet er designet til at udvikle dem, der har valgt at forfølge og fremme deres karriere inden for kulinarisk kunst.

Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) -programmet er designet til at udvikle dem, der har valgt at forfølge og fremme deres karriere inden for kulinarisk kunst. -
Bachelor
Engelsk
på universitet
 
國立高雄酒店與旅遊大學
1號, Taiwan

Taiwan, en af Asiens førende bageribrancher, kaldte for at give en studerende en platform til at lære og udvikle klassiske bageri- og konditoriværdigheder. Praktisk praksis og ... +

Taiwan, en af Asiens førende bageribrancher, kaldte for at give en studerende en platform til at lære og udvikle klassiske bageri- og konditoriværdigheder. Praktisk praksis og præcise teknikker giver dig mulighed for at producere en række bagerivarer, bagværk og centerpieces. -
Bachelor
Engelsk, Kinesisk
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
DaYeh University
Taipei, Taiwan

Siden 2012 har bage- og drikkevareindustrien over NT $ 100.000.000.000 værdi i Taiwan. Tidligere blev bagetalenter altid dyrket ved traditionelle måder, der blev overleveret f ... +

Siden 2012 har bage- og drikkevareindustrien over NT $ 100.000.000.000 værdi i Taiwan. Tidligere blev bagetalenter altid dyrket ved traditionelle måder, der blev overleveret fra mester til lærling. Selvom dette understreger mesterens udførelse, mangler denne type læring moderne ledelseskoncepter, herunder omkostningskontrol, ernæringsforståelse og sundhedssikkerhed, og er derfor ude af stand til at dyrke talentfulde fagfolk fra vestlig bagning, der har både et internationalt og moderne syn. Dette er grunden til, at dette program blev oprettet. Programmet er opdelt i to moduler: Det første refererer til det praktiske modul til bagning og drikkevarer, som hjælper eleverne med at få en teoretisk forståelse af teorien, såsom brød, snacks og kagepraksis og håndteringsevne. Det andet modul tager sigte på modulet bagning og drikkevarehåndtering og marketing med fokus på at lære evnen og faglig viden om fødevarehygiejne og sikkerhed, menneskelige ressourcer, planlægning, ledelse og kreativ markedsføring. -
Bachelor
Kinesisk
på universitet
 
Escuela Hotelera De San Juan
San Juan, Puerto Rico

Det internationale bageri og konditorprogram træner studerende i at få ansættelse på startniveau som bagere og / eller konditorer i hotel- og servicebranchen i kommercielle ba ... +

Det internationale bageri og konditorprogram træner studerende i at få ansættelse på startniveau som bagere og / eller konditorer i hotel- og servicebranchen i kommercielle bagerier og konditorier, hoteller, restauranter og / eller i etableringen af deres egen aftale. Studerende får kendskab til hygiejne og sanitet, ernæring og menuplanlægning. Studieordningen indeholder teoretiske og praktiske laboratoriekomponenter og feltoplevelser under opsyn af en mesterkok eller konditor. Der lægges unik vægt på sikkerhedsstandarder og -procedurer og på anskaffelse og håndtering af handelsmaterialer, redskaber og udstyr, herunder tilpasning og tilberedning af opskrifter samt fremstilling af brød, europæiske bagværk, kager, chokolade og klassisk og moderne stilarter af dekoration med sukker. -
Bachelor
Spansk
på universitet
 
Mausi Sebess
Vicente López, Argentina

Bliv en Professional Baker of excellence med det mest komplette program i Latinamerika på en accelereret måde på bare 5 måneder. Du lærer at lave alle slags forskellige nation ... +

Bliv en Professional Baker of excellence med det mest komplette program i Latinamerika på en accelereret måde på bare 5 måneder. Du lærer at lave alle slags forskellige nationale og internationale brød samt moderne og avantgarde-kreationer. Kurset bør suppleres med vores bog "Professional Bakery Techniques" skrevet af Paulo Sebess, vores direktør, ekspert i internationalt bageri og vinder af internationale priser. Klasserne er 100% online med trin-for-trin forklaringer og optaget i HD-videoer, så du ikke går glip af en enkelt detalje af forberedelserne og teknikkerne. Du vil også supplere din læring med kurser i sikkerhed og hygiejne på arbejdspladsen og håndtering af fødevarer, ernæring, pizzaer og empanadas. Mausi Sebess er det eneste institut, der leverer MasterChef -certifikater. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
Feb 2022
Online