$close

Filtre

Se resultater

Bagning Mellemamerika og Caribien - Bagning-programmer Bagning Mellemamerika og Caribien

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen. Et bagningsprogram kan finpudse en studerendes færdigheder i kulinariske kunst. Coursework k… Læs mere

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Et bagningsprogram kan finpudse en studerendes færdigheder i kulinariske kunst. Coursework kan indebære klassiske og moderne bagning færdigheder, herunder konditori, gær brød, chokolade arbejde, dekoration og andre elementer af fødevare videnskab og køkken ledelse.

Det Caribiske Hav er et hav af Atlanterhavet ligger i troperne i den vestlige halvkugle. Det er afgrænset af Mexico og Mellemamerika mod vest og sydvest, nord af Greater Antiller, mod øst af De Små Antiller og mod syd af Sydamerika.

Bagning Mellemamerika og Caribien - Tag din Bagning Mellemamerika og Caribien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Escuela Hotelera De San Juan
San Juan, Puerto Rico

Det internationale bageri og konditorprogram træner studerende i at få ansættelse på startniveau som bagere og / eller konditorer i hotel- og servicebranchen i kommercielle ba ... +

Det internationale bageri og konditorprogram træner studerende i at få ansættelse på startniveau som bagere og / eller konditorer i hotel- og servicebranchen i kommercielle bagerier og konditorier, hoteller, restauranter og / eller i etableringen af deres egen aftale. Studerende får kendskab til hygiejne og sanitet, ernæring og menuplanlægning. Studieordningen indeholder teoretiske og praktiske laboratoriekomponenter og feltoplevelser under opsyn af en mesterkok eller konditor. Der lægges unik vægt på sikkerhedsstandarder og -procedurer og på anskaffelse og håndtering af handelsmaterialer, redskaber og udstyr, herunder tilpasning og tilberedning af opskrifter samt fremstilling af brød, europæiske bagværk, kager, chokolade og klassisk og moderne stilarter af dekoration med sukker. -
Bachelor
Spansk
på universitet