$close

Filtre

Se resultater

Bagning i Puerto Rico - Bagning-uddannelser i Puerto Rico Bagning

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration. Et bagningsprogram kan finpudse en studerendes færdigheder i kulinariske kunst. Coursework kan indebære klassiske og moderne bagning færdigheder, herunder konditori, gær… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Et bagningsprogram kan finpudse en studerendes færdigheder i kulinariske kunst. Coursework kan indebære klassiske og moderne bagning færdigheder, herunder konditori, gær brød, chokolade arbejde, dekoration og andre elementer af fødevare videnskab og køkken ledelse.

Der er flere institutioner for videregående uddannelse placeret overalt Puerto Rico, med University of Puerto Rico er den ældste og største. Som område i USA, kan borgerne få adgang til yderligere muligheder for uddannelse.

Bagning i Puerto Rico - Tag din Bachelor i Puerto Rico. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere på Puerto Rico
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Escuela Hotelera De San Juan
San Juan, Puerto Rico

Det internationale bageri og konditorprogram træner studerende i at få ansættelse på startniveau som bagere og / eller konditorer i hotel- og servicebranchen i kommercielle ba ... +

Det internationale bageri og konditorprogram træner studerende i at få ansættelse på startniveau som bagere og / eller konditorer i hotel- og servicebranchen i kommercielle bagerier og konditorier, hoteller, restauranter og / eller i etableringen af deres egen aftale. Studerende får kendskab til hygiejne og sanitet, ernæring og menuplanlægning. Studieordningen indeholder teoretiske og praktiske laboratoriekomponenter og feltoplevelser under opsyn af en mesterkok eller konditor. Der lægges unik vægt på sikkerhedsstandarder og -procedurer og på anskaffelse og håndtering af handelsmaterialer, redskaber og udstyr, herunder tilpasning og tilberedning af opskrifter samt fremstilling af brød, europæiske bagværk, kager, chokolade og klassisk og moderne stilarter af dekoration med sukker. -
Bachelor
Spansk
på universitet