$close

Filtre

Se resultater

Bagning Sydamerika - Bagning-programmer Bagning Sydamerika

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande. Et program eller kursus i bagning kan være en glimrende mulighed fo… Læs mere

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Et program eller kursus i bagning kan være en glimrende mulighed for studerende, der er lidenskabelige med kager, desserter og brød eller bare ønsker at lære mere om bagning og videnskaben bagved. Det kan omfatte forskellige teknikker samt fødevaresikkerhed og køkkenforvaltningskurser.

Hvis du ønsker at øge din viden om sociale, kulturelle, administrative og historiske synspunkter i Sydamerika og det latinske verden, er dette kontinent for dig.

Bagning Sydamerika - Tag din Bagning Sydamerika. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Mausi Sebess
Vicente López, Argentina

Bliv en Professional Baker of excellence med det mest komplette program i Latinamerika på en accelereret måde på bare 5 måneder. Du lærer at lave alle slags forskellige nation ... +

Bliv en Professional Baker of excellence med det mest komplette program i Latinamerika på en accelereret måde på bare 5 måneder. Du lærer at lave alle slags forskellige nationale og internationale brød samt moderne og avantgarde-kreationer. Kurset bør suppleres med vores bog "Professional Bakery Techniques" skrevet af Paulo Sebess, vores direktør, ekspert i internationalt bageri og vinder af internationale priser. Klasserne er 100% online med trin-for-trin forklaringer og optaget i HD-videoer, så du ikke går glip af en enkelt detalje af forberedelserne og teknikkerne. Du vil også supplere din læring med kurser i sikkerhed og hygiejne på arbejdspladsen og håndtering af fødevarer, ernæring, pizzaer og empanadas. Mausi Sebess er det eneste institut, der leverer MasterChef -certifikater. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
Feb 2022
Online