BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Dhaka - Bachelor-uddannelser i Dhaka Bachelor, Dhaka

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Bangladesh er blandt de lande med gamle, men kvaliteten system for videregående uddannelser. Landet har 50 offentlige videregående uddannelser, og over 100 private institutioner. Dette har ikke kun aktiveret videregående uddannelse til at være tilgængelige, men også øget niveau af kvalitet.

Dhaka har forskellige offentlige og private højere læreanstalter, Dhaka Universitet førende i spidsen.Der er også internationale universiteter, hvor de studerende kan endda adgang til globale læreplanerne

Bachelor Dhaka - Tag din Bachelor i Dhaka. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i film og tv

Canadian University of Bangladesh
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Bangladesh Dhaka

Film og Tv-programmet giver de studerende med en gylden mulighed for at lære de forskelligartede aspekter af tv-journalistik, tv-produktion og filmproduktion og kritik.

Bachelor lov

Canadian University of Bangladesh
på universitet Fuldtid September 2019 Bangladesh Dhaka

Akademiske programmer fremmer et spændende fagligt miljø med elev-fakultet interaktivt miljø, praktiske tilgange læring og diversificerede erfaringer. En kort introduktion af programmerne præsenteres her.