BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Bangladesh - Bachelor-uddannelser i Bangladesh Bachelor

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Bangladesh har en regulerende myndighed kaldet universitet tilskud kommission i Bangladesh, som fører tilsyn med 34 offentlige universiteter og 60 private universiteter. Det 's hovedformål er at sikre, at uddannelsesinstitutioner giver kvaliteten af ​​undervisningen. De skal også sikre, at den studerendes kultur respekteres i alle højere læreanstalter.

Bachelor i Bangladesh - Tag din Bachelor i Bangladesh. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

BA in Politics, Philosophy and Economics Program

Asian university for women
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Bangladesh Chittagong

Bachelor i film og tv

Canadian University of Bangladesh
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Bangladesh Dhaka

Film og Tv-programmet giver de studerende med en gylden mulighed for at lære de forskelligartede aspekter af tv-journalistik, tv-produktion og filmproduktion og kritik.

Bachelor lov

Canadian University of Bangladesh
på universitet Fuldtid September 2019 Bangladesh Dhaka

Akademiske programmer fremmer et spændende fagligt miljø med elev-fakultet interaktivt miljø, praktiske tilgange læring og diversificerede erfaringer. En kort introduktion af programmerne præsenteres her.