BACHELORSTUDIES

Bachelor i Bangladesh - Bachelor-uddannelser i Bangladesh Bachelor

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Bangladesh har en regulerende myndighed kaldet universitet tilskud kommission i Bangladesh, som fører tilsyn med 34 offentlige universiteter og 60 private universiteter. Det 's hovedformål er at sikre, at uddannelsesinstitutioner giver kvaliteten af ​​undervisningen. De skal også sikre, at den studerendes kultur respekteres i alle højere læreanstalter.

Bachelor i Bangladesh - Tag din Bachelor i Bangladesh. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Bachelor lov

Canadian University of Bangladesh
Bangladesh, Dhaka
Bachelor
September 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Akademiske programmer fremmer et spændende fagligt miljø med elev-fakultet interaktivt miljø, praktiske tilgange læring og diversificerede erfaringer. En kort introduktion af ...

Læs mere

Asian university for women
Bangladesh, Chittagong
Bachelor
August 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Vækst og udvikling Sundhedsvæsenets etik og politik International Leadership internationale relationer Lederskab, Politik & Psykologi Makroøkonomi Mikroøkonomi Multilatera ...

Læs mere

Bachelor i film og tv

Canadian University of Bangladesh
Bangladesh, Dhaka
Bachelor
September 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Film og Tv-programmet giver de studerende med en gylden mulighed for at lære de forskelligartede aspekter af tv-journalistik, tv-produktion og filmproduktion og kritik.

Læs mere