BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Antwerp - Bachelor-uddannelser i Antwerp Bachelor, Antwerp

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Belgien er kendt som hjertet af Europa, og et knudepunkt for international networking. Som internationale studerende i Belgien du være omgivet af et multikulturelt samfund.

Antwerpen har et varieret og vellykket scene for videregående uddannelse. Gymnasier og flere universiteter har slået lejr i denne by begynder med University of Antwerpen, Plantin University College, Artesis University College og mange flere.

Bachelor Antwerp - Tag din Bachelor i Antwerp. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i Business Studies

United International Business Schools
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 4 år Februar 2020 Schweiz Zürich Belgien Antwerp Spanien Barcelona Brussels Madrid Japan Tokyo Holland Amsterdam Italien Milan Geneva + 14 mere

Bachelor i erhvervsstudier består af 180 europæiske studiepoäng (ECTS) og tager 3 eller 4 akademiske år med 9 måneders fuldtidsstudier til at fuldføre (henholdsvis 9-12 kvartaler) afhængigt af den valgte studiebane og intensitet. De samlede kontakt timer beløber sig til 1800. Kurser er planlagt mellem mandag og fredag, senest kl. 9 om morgenen og senest kl. 19.00 og undervises helt på engelsk.

Bachelor i liberale undersøgelser

European College for Liberal Studies
på universitet Fuldtid 3 - 4 år September 2019 Spanien Barcelona Belgien Brussels Madrid Schweiz Zürich Japan Tokyo Antwerp + 8 mere

BLS - Bachelor i Liberal Studies (180 point)

Bachelor i multimedie- og kommunikationsteknologi

Karel De Grote University College
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Belgien Antwerp

I de næste tre år vil du udvikle banebrydende kreativitet og tekniske færdigheder til at hjælpe dig med at skinne i den hurtige verden af multimedier.

Bachelor i Business Management - International Business

Karel De Grote University College
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Belgien Antwerp

Bachelor i Business Management - International Business er din adgang til et fascinerende job i den internationale erhvervsliv.