Filter
Bachelorgrader
Belgien Flanders Kortrijk Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Kortrijk - Bachelor-uddannelser i Kortrijk Bachelor, Kortrijk

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Belgien, officielt Kongeriget Belgien, er en føderal stat i Vesteuropa. Det er et stiftende medlem af Den Europæiske Union, og er vært for EU 's hovedkvarter samt de af flere andre store internationale organisationer såsom NATO.

Et af de træk af denne by er ved at blive en uddannelse centrum i regionen. Videregående uddannelse er leveret af Kortrijik Universitet og Katolske Universitet i Leuven campus. Men der er andre gymnasier tilbyder lignende faciliteter.

Bachelor Kortrijk - Tag din Bachelor i Kortrijk. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Belgien
Flanders
Kortrijk
Studietype
Hastighed
VIVES University College

Bachelor of Business Management program er designet til belgiske og internationale studerende, der ønsker at få en dybtgående viden om forskellige ledelsesområder og opnå ... [+]

Bachelor of Business Management program er designet til belgiske og internationale studerende, der ønsker at få en dybtgående viden om forskellige ledelsesområder og opnå en international business grad inden for den interkulturelle sammenhæng i en globaliseret verden. Internationale stipendiater, udenlandske lærere, studieture og udvekslingsmuligheder vil øge den tværkulturelle bevidsthed og kommunikation.

Bachelor of Business Management, specialisering Business Management

Kortrijk er det kæmpe hjerte af flamsk iværksætteri og design, der fremmer innovation og kreativitet. Byen har forskellige store multinationale virksomheder som Barco, Bekaert mv, men også en bred vifte af industri- eller serviceorienterede SMV'er. Dette giver regionen den næst laveste arbejdsløshed inden for Europa. Det gamle historiske centrum byder på inspirerende kulisser, og den pulserende universitetsby er strategisk placeret i nogen del af den belgisk-franske storby Kortrijk, Lille og Tournai.... [-]

Belgien Kortrijk
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
VIVES University College

Den Avancerede Bachelor Of International Business Management er en bachelor efter bacheloruddannelse. Det er et 12-måneders fuldtids program, der finder sted på campus Ko ... [+]

Vi tilbyder en fuldtid 1 års (12 måneder) bachelor international Management til studerende, der allerede har mindst en bachelorgrad. Programmet er helt på engelsk.

Vi indrømmer fortrinsvis studerende, der studerede inden for handelsvidenskab og business management. Men vi glæder os over et begrænset antal studerende, der studerede andre emner, fx teknologi ... Efter undersøgelse og godkendelse af ansøgningen fra vores kommission kan disse studerende blive optaget.

Hvad handler dette program om?

Den internationale business management er en bachelor efter bachelor program. Det er et 12-måneders fuldtids program, der finder sted på campus Kortrijk, Belgien. I løbet af de sidste tre måneder vil du arbejde under en praktikplads.... [-]

Belgien Kortrijk
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk