BACHELORSTUDIES

Belysningsdesign i Spanien - Belysningsdesign-uddannelser i Spanien Belysningsdesign

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Studerende, der er interesseret i at lære at bruge lys til at føje til æstetikken i et bestemt rum, kan overveje området lysdesign. Mange programmer kombinerer teori og praksis for at give eleverne en bred forståelse af, hvordan lys interagerer med forskellige miljøer.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Belysningsdesign i Spanien - Tag din Bachelor i Spanien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Belysningsdesign, Spanien Filter

Bachelor i audiovisuel design

ESDi - Design School
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
28 Feb 2021
Spansk
Engelsk
på universitet

historiefortæller? Hvis din telefon er mættet med videoer, at gå i biografen eller se tv-serier er den bedste plan i verden for dig, og du er fascineret af de audiovisuelle sh ...

Læs mere