BACHELORSTUDIES

Belysningsdesign-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

En bachelor 's grad er en bachelor vej undersøgelse, der normalt tager tre til fem år at gennemføre. Denne grad forbereder kandidater til en karriere eller studier inden for deres valg.

 

Hvad er en Bachelor i Lighting Design? Lysdesign er et program fokus, der lærer eleverne de nødvendige færdigheder til succes forberede og gennemføre belysningsprojekter til teater, videoproduktion eller andre præsentationsformer-baserede arrangementer. Studieordningen omfatter en tung vægt på tekniske færdigheder, og de studerende lærer, hvordan lysene arbejde for at skabe forskellige visuelle effekter. I den forstand er involveret i lysdesign program klasser også finpudse en studerende 's kreativitet og kunstnerisk øje.

 

Studerende, der fuldføre et lysdesign program har gavn af en grad, der viser et bredt udvalg af tekniske færdigheder og talenter.Denne vej undersøgelse indebærer en høj grad af komplekse hands-on læring, hvorfra de studerende få uvurderlig erfaring.

 

En bachelor i Belysning Design varierer i pris afhængig af skolen. Nogle lande har en tendens til at have dyrere skolegang end andre, og en skole 's størrelse er ofte også en faktor ved fastsættelsen dens omkostninger. Hvis du vil vide mere om et program 's undervisning, spørger skolens ' s indlæggelser kontor.

 

En bachelor 's grad i dette område åbner døren for mange givende karriereveje. Arbejdsgiverne er ofte imponeret over den brede vifte af praktisk erfaring disse studerende har opnået gennem deres studier. Kandidater kan gå på at søge en karriere som teater teknikere, elektrikere, regissører og lysdesignere. Nogle kandidater, der ikke ønsker at arbejde direkte med lysdesign professionelt kan også forfølge en karriere som belysning design professorer, at blive den næste generation af forskere inden for deres felt.

 

I sidste ende, belysning design har meget at anbefale som en sti af undersøgelsen. Studerende, der ønsker at lære mere opfordres til at opsøge programmer, der appellerer til dem, og vores database er et godt sted at starte. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

 

 

3 Resultater i Belysningsdesign Filter

Bachelor of Arts (Hons) i lysdesign

Rose Bruford College of Theatre and Performance
BA
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Kursus i belysningsdesign vil støtte og guide din udvikling mod en succesrig karriere inden for belysning. Din træning vil være forankret i lysdesign til teater, men vi vil og ...

Læs mere

Bachelor i audiovisuel design

ESDi - Design School
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
28 Feb 2021
Spansk
Engelsk
på universitet

historiefortæller? Hvis din telefon er mættet med videoer, at gå i biografen eller se tv-serier er den bedste plan i verden for dig, og du er fascineret af de audiovisuelle sh ...

Læs mere

Bachelor of Arts (Hons) i lysdesign til arkitektur

Rose Bruford College of Theatre and Performance
BA
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Design til arkitektur og det byggede miljø beskæftiger sig i stigende grad ikke kun med fysiske strukturer, men også oplevelsen af indbyggere og brugere af bygninger og rum. D ...

Læs mere