$close

Filtre

Se resultater

Biokemi Wellesley - Biokemi-uddannelser i Wellesley Biokemi, Wellesley

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. Studerende, der er interesseret i, hvordan kroppen fungerer på celleniveau måske ønsker at studere biokemi. Sammen med at tage klasser… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Studerende, der er interesseret i, hvordan kroppen fungerer på celleniveau måske ønsker at studere biokemi. Sammen med at tage klasser i biologi og kemi, kan eleverne være i stand til at udføre eksperimenter og hjælpe med forskningsprojekter.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Wellesley er den typiske college by ligger i nærheden af ​​Norfolk i New Jersey. De byer gymnasier og universiteter give de studerende en bred vifte af pædagogiske muligheder og oplevelser.

Biokemi Wellesley - Tag din Bachelor i Wellesley. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Wellesley College
Wellesley, USA

Biokemi er et tværfagligt program, der involverer studerende og fakulteter, der er interesseret i den spændende grænseflade mellem kemi og biologi.

Biokemi er et tværfagligt program, der involverer studerende og fakulteter, der er interesseret i den spændende grænseflade mellem kemi og biologi. -
Bachelor
Engelsk
på universitet