$close

Filtre

Se resultater

Biokemi Waukesha - Biokemi-uddannelser i Waukesha Biokemi, Waukesha

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. Studerende, der studerer biokemi kan få viden, der forbereder dem til arbejde i en række forskellige områder såsom biokemi, molekylær… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Studerende, der studerer biokemi kan få viden, der forbereder dem til arbejde i en række forskellige områder såsom biokemi, molekylærbiologi, cellebiologi og bioteknologi. Curriculum instruktion omfatter ofte både klasseværelset foredrag og laboratorium oplevelse. 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Waukesha er en forstad til Milwaukee i det sydøstlige Wisconsin. Byen er mest kendt for sine bidrag til Wisconsin industrielle økonomi og små regionale gymnasier, der leverer en bred vifte af grader og olieselskaber.

Biokemi Waukesha - Tag din Bachelor i Waukesha. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Carroll University
Waukesha, USA

Studiet af biokemi er en undersøgelse af liv på elementært niveau. Det fokuserer på de processer, der sker i celler og de strukturer, der findes inde i dem. Biokemi er en komb ... +

Studiet af biokemi er en undersøgelse af liv på elementært niveau. Det fokuserer på de processer, der sker i celler og de strukturer, der findes inde i dem. Biokemi er en kombination af biologi og kemi - med fokus på livsprocesser på cellulært og endda molekylært niveau. Biokemikere arbejder inden for et stadigt voksende udvalg af områder, såsom fødevarevidenskab, immunologi, lægemidler, genetik, landbrug og miljøvidenskab. Studiet af biokemi er afgørende for at forstå lægevidenskaben. I vores program lærer du om kemien i menneskers sundhed, strukturel enzymologi og proteinkemi, og du vil være forberedt til medicinsk skole, kandidatskole eller en bred vifte af spændende karrierer. Hos Carroll handler en uddannelse i biokemi om udforskning. Biokemiuddannelsen tilbyder kurser inden for grundområderne uorganisk, organisk, analytisk, fysisk og biokemi, som suppleres af særlige muligheder såsom industripraktik og selvstændig forskning. De praktiske forskningsmuligheder, du får hos Carroll, giver dig en fordel, uanset om du er på vej til post-college-ansættelse eller et kandidatprogram. Du kan deltage i videnskabelige forskningsprojekter på bachelorniveau samt deltage i et 12-ugers forskningsprogram på det prestigefyldte University of Strathclyde i Skotland. Du kan også arbejde en-til-en med en professor for at skabe og gennemføre dit eget Pioneer Scholars-projekt hen over sommeren. Vores studerende er gået videre til topforskeruddannelser rundt om i landet og har startet karrierer hos Dow Chemical, Abbot Laboratories og Sigma-Aldrich Chemical Company, blandt andre industrigiganter. Vores program er godkendt af Udvalget for Professionel Uddannelse i American Chemical Society, hvilket garanterer det fakultet, læseplan og instrumentering, der er nødvendige for bacheloruddannelse af højeste kvalitet. Den studerende affilierede afdeling af American Chemical Society er vært for gæsteforelæsere og ekskursioner og giver studerende mentoring. Studerende kan præsentere forskningsprojekter på regionale og nationale møder i American Chemical Society. Fremhævninger/Minor Biokemi hovedfag er forpligtet til at vælge mellem en af følgende vægte. Ud over hovedfaget tilbyder Carroll en bifag i biokemi, der supplerer mange studieområder. ACS-godkendt vægt Vægt på liberal kunst Rosalind Franklin præ-apotek vægt Biokemi bifag -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
01 Sep 2022
på universitet