$close

Filtre

Se resultater

Bioteknologi i Letland - Bioteknologi-uddannelser i Letland Bioteknologi

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. Bioteknologi refererer til produkter og teknologi, der er baseret på biomolekylære og cellulære processer. Studerende på dette område… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Bioteknologi refererer til produkter og teknologi, der er baseret på biomolekylære og cellulære processer. Studerende på dette område kan tage klasser såsom molekylær og cellebiologi, genetik, immunologi, anatomi og fysiologi, fysik, kemi, og mikrobiologi.

Letland har både EIC'ernes og statsfinansierede videregående uddannelser. Landet har to slags videregående uddannelser. Disse omfatter de akademiske og faglige programmer. Der er tre niveauer af akademiske videregående uddannelser - bachelor-, master-og ph.d.-studier. Klimaet i landet favoriserer forskellige vintersport og rekreative aktiviteter såsom skøjteløb, skiløb og ishockey. Internationale studerende foretrækker at studere i Letland på grund af sin sociale liv, kunst og kulturinstitutioner. Landets kultur er let at vedtage for at.

Bioteknologi i Letland - Tag din Bachelor i Letland. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Letland
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Riga, Letland

Studiet er rettet mod akademiske studier i kemi og forberedelse af specialister i kemi.

Studiet er rettet mod akademiske studier i kemi og forberedelse af specialister i kemi. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk
Sep 2022
på universitet