$close

Filtre

Se resultater

Bioteknologi Kajang - Bioteknologi-uddannelser i Kajang Bioteknologi, Kajang

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.En bacheloruddannelse i Bioteknologi søger at anvende teknik og videnskabelige principper til en organisme at skabe produkter og tjenesteydelser, der har e… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

En bacheloruddannelse i Bioteknologi søger at anvende teknik og videnskabelige principper til en organisme at skabe produkter og tjenesteydelser, der har en værdi for samfundet. Den undersøger planter, dyr og mikroorganismer med den hensigt at udvikling eller forbedring af nuværende produkter eller tjenesteydelser.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Denne smukke by i Malaysia er kendt for sine internationale universiteter og øget turisme og handel. Kajang er kendt for sine uddannelsesinstitutioner såsom Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) og The University of Nottingham. Disse universiteter tilbyder en bred vifte af kurser.

Bioteknologi Kajang - Tag din Bachelor i Kajang. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Malaysia
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Infrastructure University Kuala Lumpur
Kajang, Malaysia

Dette program er designet til at producere dygtige og kompetente menneskelige ressourcer, der er udstyret med avanceret viden og omfattende hands-on-erfaring inden for biotekn ... +

Dette program er designet til at producere dygtige og kompetente menneskelige ressourcer, der er udstyret med avanceret viden og omfattende hands-on-erfaring inden for bioteknologi. Eleverne er udsat med beslægtede viden, teknikker, praktiske færdigheder og spørgsmål vedrørende fremme og udvikling af bioteknologi, lokalt og globalt. -
Bachelor
Fuldtid
Engelsk
på universitet