$close

Filtre

Se resultater

Bioteknologi Trnava - Bioteknologi-uddannelser i Trnava Bioteknologi, Trnava

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år. Studerende, der nyder videnskab og teknologi kan ønsker at forfølge en uddannelse i bioteknologi. Viden på dette område kan føre til innovationer inde… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Studerende, der nyder videnskab og teknologi kan ønsker at forfølge en uddannelse i bioteknologi. Viden på dette område kan føre til innovationer inden for biomedicin, landbrug og apotek. Instruktion omfatter ofte både anvendt kursusaktiviteter og laboratorieforsøg.

Slovakiet eller Slovakiet (slovakisk: Slovensko eller Slovenská republika, begge navne er officielt anerkendt), er et land i Centraleuropa. Slovakiet er medlem af Den Europæiske Union, så hvis du er statsborger i en anden medlemsstat, kan du lovligt ophold og arbejde i Slovakiet uden restriktioner. Comenius Univerzity er den ældste eksisterende slovakiske universitet i Bratislava.

Bioteknologi Trnava - Tag din Bachelor i Trnava. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Slovakiet
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University of SS. Cyril and Methodius in Trnava
Trnava, Slovakiet

Programmet fokuserer på biologiske systems opførselsmønstre under påvirkning af både eksogene og endogene faktorer.

Programmet fokuserer på biologiske systems opførselsmønstre under påvirkning af både eksogene og endogene faktorer. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet