Biovidenskab Nonoichi - Biovidenskab-uddannelser i Nonoichi Biovidenskab, Nonoichi
Relaterede studieområder
(2)
2 Resultater i Biovidenskab, Nonoichi
Sorter efter:
石川县立大学
Institut for Bioproduktion Videnskab har til formål at pleje enkeltpersoner, der vil bidrage til udviklingen af nye produktionsteknologier ved hjælp af bioressourcer og dem, d ... +
Institut for Bioproduktion Videnskab har til formål at pleje enkeltpersoner, der vil bidrage til udviklingen af nye produktionsteknologier ved hjælp af bioressourcer og dem, der vil blive førende inden for landbrugsproduktionsområdet. Eleverne lærer om planter og dyr, der er dybt forbundet med deres liv. Med en bred forståelse af egenskaberne ved disse bioressourcer fra befolknings-/individniveau til cellulært/molekylært/genetisk niveau deltager eleverne i læring og forskning til udvikling af produktionsteknologier ved hjælp af de nyeste videnskabelige teknikker såsom bioteknologi. Som en del af studieordningen studerer eleverne planter og dyr fra et grundlæggende til et applikationsniveau samt om forbedring af produktionseffektiviteten (herunder systematisering), ressourceforvaltning og landbrugsøkonomi/ledelsesproblemer. Derudover indeholder pensum praktiske emner, der involverer eksperimenter og analyseteknikker, samt en række praktiske afholdelser på test- og forskningsorganisationer (f.eks. Agricultural Research Center) og produktionssteder i landbruget.
-
Bachelor
Japansk
på universitet
石川县立大学
Emnet for madvidenskab er det daglige element af 'mad'. Fødevareindustrien tiltrækker i stigende grad opmærksomhed om fødevaresikkerhed og andre spørgsmål, så vores mål er at ... +
Emnet for madvidenskab er det daglige element af 'mad'. Fødevareindustrien tiltrækker i stigende grad opmærksomhed om fødevaresikkerhed og andre spørgsmål, så vores mål er at pleje individer, der kan være aktive i denne branche. Til dette formål, ved hjælp af de nyeste teknologier som f.eks. Bioteknologi, sker der udvikling inden for fødevareforarbejdning, opbevaring og distributionsteknologi. Desuden får eleverne forståelse for fødevares sikkerhed og funktionalitet og deltager i læring og forskning i forbindelse med vedligeholdelse og fremme af sundhed gennem mad og på systemer, der leverer sikker og rigelig mad. For at opnå viden og lære om teknologierne relateret til 'mad', som involverer forskellige aspekter såsom fremstilling, forarbejdning og distributionsteknologier og metoder fra det molekylære niveau samt ernærings- og hygiejneproblemer, er eleverne involveret i foredrag og eksperimenter , foruden uddannelse på produktionsanlæg og fødevarerelaterede virksomheder.
-
Bachelor
Japansk
på universitet
TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her