$close

Filtre

Se resultater

Biovidenskab Shizuoka - Biovidenskab-uddannelser i Shizuoka Biovidenskab, Shizuoka

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande. Biologiske & biovidenskab undersøgelser ofte forberede de studerend… Læs mere

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Biologiske & biovidenskab undersøgelser ofte forberede de studerende til en karriere i sundhedssektoren. Sommetider programmer vil kombinere menneskelige biologi klasser med undervisning i fysik, kemi, og endda geologi til at hjælpe eleverne med at lære, hvordan levende organismer fungerer sammen.

Japan har en af ​​de stærkt integrerede videregående uddannelsessystemer i Asien. Japans tilgang til videnskab og teknologi er meget populære og dermed deres uddannelsesniveau meget struktureret fra barndom til primær gennem sekundær til tertiære niveauer. Med 126 millioner mennesker, der bor i Japan har en kulturel rigt miljø. Større Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner indbyggere.

Biovidenskab Shizuoka - Tag din Bachelor i Shizuoka. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Japan
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Shizuoka Eiwa Gakuin University
Shizuoka, Japan

Vi har oprettet en læreplan for at erhverve kvalifikationer som ernæringseksperter, fødevarespecialister og fødevareforskere baseret på de tre søjler inden for diætetik, ernær ... +

Vi har oprettet en læreplan for at erhverve kvalifikationer som ernæringseksperter, fødevarespecialister og fødevareforskere baseret på de tre søjler inden for diætetik, ernæringsvidenskab og kogevidenskab. Studerende udvikler sig til fremragende ressourcer, der er i stand til at bidrage fra dag ét i en række forskellige samfundsmæssige scener som madprofessionelle. -
Bachelor
Japansk
på universitet