$close

Filtre

Se resultater

Biovidenskab Pasadena - Biovidenskab-uddannelser i Pasadena Biovidenskab, Pasadena

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter. Biologiske & biovidenskab undersøgelser ofte forberede de studerende til en karriere i sundhedssektoren. Sommetider programmer vil kombiner… Læs mere

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Biologiske & biovidenskab undersøgelser ofte forberede de studerende til en karriere i sundhedssektoren. Sommetider programmer vil kombinere menneskelige biologi klasser med undervisning i fysik, kemi, og endda geologi til at hjælpe eleverne med at lære, hvordan levende organismer fungerer sammen.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Pasadena ligger i Los Angeles County, Californien, USA. Antallet af universiteter og forskningsinstitutter betjene byen. Byen byder på alle de faciliteter en moderne by.

Biovidenskab Pasadena - Tag din Bachelor i Pasadena. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Providence Christian College
Pasadena, USA

Providence Christians sundheds- og livsvidenskabskoncentration eksisterer for at forberede elever, der er interesserede i fysisk eller ergoterapi, sygepleje, præmed-programmer ... +

Providence Christians sundheds- og livsvidenskabskoncentration eksisterer for at forberede elever, der er interesserede i fysisk eller ergoterapi, sygepleje, præmed-programmer, atletisk træning eller træningsvidenskab og ernæring. -
Bachelor
Fuldtid
Engelsk
på universitet