$close

Filtre

Se resultater

Biovidenskab Wellesley - Biovidenskab-uddannelser i Wellesley Biovidenskab, Wellesley

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter. Biologiske & biovidenskab undersøgelser ofte forberede de studerende til en karriere i sundhedssektoren. Sommetider programmer vil kombiner… Læs mere

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Biologiske & biovidenskab undersøgelser ofte forberede de studerende til en karriere i sundhedssektoren. Sommetider programmer vil kombinere menneskelige biologi klasser med undervisning i fysik, kemi, og endda geologi til at hjælpe eleverne med at lære, hvordan levende organismer fungerer sammen.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Wellesley er den typiske college by ligger i nærheden af ​​Norfolk i New Jersey. De byer gymnasier og universiteter give de studerende en bred vifte af pædagogiske muligheder og oplevelser.

Biovidenskab Wellesley - Tag din Bachelor i Wellesley. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Wellesley College
Wellesley, USA

Biokemi er et tværfagligt program, der involverer studerende og fakulteter, der er interesseret i den spændende grænseflade mellem kemi og biologi.

Biokemi er et tværfagligt program, der involverer studerende og fakulteter, der er interesseret i den spændende grænseflade mellem kemi og biologi. -
Bachelor
Engelsk
på universitet