Filter
Bachelorgrader
Studietype: alle Hastighed: alle

Boligindretning-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Hvis du søger for at få specialiseret viden inden for et fagområde, så en bachelorgrad kan være for dig. De fleste programmer er fire år og der er universiteter rundt om i verden, der tilbyder spændende grader for at opfylde behovene hos forskellige studerende.

Hvad er en Bachelor i Interior Design? Dette program er designet til studerende, der brænder dekorere rummene af boliger, kontorer og andre steder. I løbet af programmet, vil du tage visuelle og kunst relaterede kurser, der vil hjælpe dig med at trives i din fremtidige karriere. Du vil lære om farveteori, kunsthistorie, og tage tegning og skitsering klasser. Mange af kurserne vil blive teknisk tilknytning, så du kan få hænderne på færdigheder, som vil være nødvendige, når du opgraderer.

Der er mange fordele ved at forfølge en grad i interiør design. Hvis du har en bachelor-grad, vil du være mere kvalificeret til at arbejde med højt profilerede kunder. Du vil også have en lettere gang at få et job.Der er også mange velrenommerede skoler rundt om i verden, der tilbyder spændende programmer til at deltage i.

Udgifterne til skolegang varierer afhængigt af hvor du vælger at studere. Hvis du er bekymret for det finansielle aspekt af at gå i skole, er det en god idé at tale med optagelsen kontor om omkostningerne ved undervisning og andre gebyrer.

Når du opgraderer med din Bachelor i Interior Design, vil du være kvalificeret til at arbejde som en indretningsarkitekt. Mange mennesker arbejder som freelance indretningsarkitekter og opbygge en personlig kundekreds. Andre forfølge job med virksomheder, der har brug for indretningsarkitekter. For eksempel kan du arbejde for en homebuilder af et hotel business.

Hvis dette lyder som en spændende karrierevej for dig, så er det vigtigt at finde det rigtige program online. Der er flere forskellige muligheder at vælge imellem. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

28 Resultater i Boligindretning

University of North Alabama College of Arts and Sciences

Godt indretning er ikke en luksus men en nødvendighed. Det kan bidrage til at beskytte miljøet, naturlige og menneskelige ressourcer og gøre verden til et bedre sted at b ... [+]

Godt indretning er ikke en luksus men en nødvendighed. Det kan bidrage til at beskytte miljøet, naturlige og menneskelige ressourcer og gøre verden til et bedre sted at bo, arbejde og lege. UNAs indretningsprogram giver eleverne en overkommelig uddannelse inden for indretning. Vores skole er en ideel ramme, hvor eleverne aktivt er involveret i at lære og udforske den nuværende og fremtidige roller inden for interiørdesignet inden for et globalt samfund. Mere specifikt udfordrer denne kontekst vores studerende til kritisk at undersøge de forskellige roller inden for interiørdesign og inspirerer os til at udforske nye veje til tanker og holdninger til hvorfor og hvordan vi designer menneskelige miljøer.... [-]

USA Florence
August 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Inscape Education Group

Interiør Design handler om at planlægge miljøer for mennesker og hvordan de lever og arbejder ved at overveje deres psykiske, følelsesmæssige og fysiske behov. En god des ... [+]

Interiør Design handler om at planlægge miljøer for mennesker og hvordan de lever og arbejder ved at overveje deres psykiske, følelsesmæssige og fysiske behov. En god designer ser på mulighederne, kontekst, omstændigheder og kulturel integration. Eleverne lærer om nye teknologier, produkter og tjenester og den nyeste software. De kan udvikle koncepter og producere digitale tekniske tegninger. Kandidater er i stand til at skabe indretningsløsninger for kunder i detailhandlen, gæstfrihed, indenlandske, udstilling, services, virksomheder, og specialiserede industrier.

Forbrugsstoffer koster 1. år kun (+ -R1000) ** estimater Løbende projekt vurdering Digital og print portefølje indlæg i 2. og 3. år Afsluttende års kandidat i december Degree kandidater kan gå på at søge om postgraduate studier verserende de opfylder ansøgningen og adgangskrav i den relevante institution. Vores programmer er kvalitetssikret og standardiseret på tværs af alle Inscape campusser nationalt. Du kan tilmelde dig til vores Bachelor of Design program på ethvert campus for at fuldføre din 1. år. Studerende, der er accepteret i visse grad specialisering programmer kan være forpligtet til at færdiggøre deres 2. og 3. års studier på et andet specialiseret Inscape campus. Hvad der er inkluderet i løbet MacBook * valgfri Wacom tablet Software licenser (som pr programkrav) ordineret lærebøger 1. år foreløbig art udstyr Online bibliotek abonnement Digitale studievejledninger og kursusmateriale Internet-forbindelse Undtaget Månedlige forbrugsstoffer Digitalt kamera Kursus Information År 1 ... [-]
Sydafrika Cape Town Durban Midrand Pretoria  + 1 Mere
February 2020
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Central Missouri

Som en interiør design studerende ved University of Central Missouri , vil du lære og opleve design fra kreative fakultet, der er tilpasset moderne spørgsmål inden for om ... [+]

Moderne praksis

Som en interiør design studerende ved University of Central Missouri , vil du lære og opleve design fra kreative fakultet, der er tilpasset moderne spørgsmål inden for området. Både æstetiske og tekniske erfaringer studeres for at løse kreative problemer og for at øge offentlighedens sundhed, sikkerhed og velfærd.

Akkrediterede programmer

Interior Design programmet er akkrediteret af både Rådet for Interior Design Accreditation (CIDA) og National Association of School of Art og Design (NASAD).

Mød fakultetet

Dr. Susan Stevenson modtog sin Ph.D. i. Human Environmental Science fra University of Missouri-Columbia. Hun underviser på alle niveauer inden for indretningsdesign. Hendes forskningsinteresser omfatter læreruddannelse og læring, der udnytter social networking (Pinterest) i klasseværelset for at øge deltagernes engagement og fremme kritisk tænkning. Hun arbejder også som konsulent for både kommerciel og boligindretning.... [-]

USA Warrensburg
May 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Paris College Of Art

... [+]

Med en vægt på Detail- og Kommercielle Spaces, er programmet beregnet til studerende, der sigter til at blive professionelle indretningsarkitekter med speciale i detail, handel, udstilling og event rum.

[-]
Frankrig Paris
September 2019
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Toi Ohomai Institute of Technology

Undersøgelse en række teknologier: art; grafisk design; mode; og indretning, til at deltage og bidrage til de kreative industrier. ... [+]

program mål

Undersøgelse en række teknologier: art; grafisk design; mode; og indretning, til at deltage og bidrage til de kreative industrier.

Programmet leveres inden for en anvendt og kollaborative kreative teknologier miljø elever vil stillads og udvide deres viden, færdigheder og anvendelse.

Award oplysninger

For at opnå tildeling af Bachelor of Creative Technologies: Te Tohu Paetahi TU Tāngata studerende skal bestå af i alt 360 point som specificeret i programmet struktur, herunder:

120 point på niveau 5; 135 point på niveau 6; og 105 point på niveau 7. Viden og færdigheder, du vil vinde

Efter en vellykket afslutning kandidater inden for deres kreative teknologier disciplin vil være i stand til:... [-]

New Zealand Rotorua
March 2019
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
ESDi - Design School

Mens bekymringen om funktionalitet og æstetik i indenlandske og kommercielle rum vokser, skal indretningsarkitekterne tilpasse sig mere og mere til industriens teknologis ... [+]

Mens bekymringen om funktionalitet og æstetik i indenlandske og kommercielle rum vokser, skal indretningsarkitekterne tilpasse sig mere og mere til industriens teknologiske, ergonomiske og bæredygtige krav.

For at opnå denne profil giver vores indretningsstudier dig en bred vifte af værktøjer til at identificere brugernes behov og til at designe de omgivelser, der passer bedst til deres behov.

Denne viden, der tilføjes til forståelsen af ​​tendenser og inkorporering af ny teknologi, vil hjælpe dig med at projektere og udvikle både offentlige og private rum, både indenlandske og kommercielle. Uanset om det er permanent eller flygtigt, giver Interior Design Professional liv til allerede eksisterende strukturer i samme mål, som han eller hun kan skabe fra bunden billedet af et nyt rum.... [-]

Spanien Sabadell
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Torrens University Australia

Bachelor of Interior Design (Commercial) giver dig færdigheder og kreativitet til at reagere og tilpasse sig de stadigt skiftende drivere i kommercielle miljøer som butik ... [+]

Undersøg en Bachelor of Interior Design (Commercial) og hjælp mærker forbinder med deres kunder ved at skabe indbydende og unikke miljøer.

Bachelor of Interior Design (Commercial) giver dig færdigheder og kreativitet til at reagere og tilpasse sig de stadigt skiftende drivere i kommercielle miljøer som butikker og udstillinger, hoteller, barer, restauranter, natklubber, arbejdsområder og endda design af online virtuelle kommercielle miljøer.

I løbet af dit studie vil du engagere dig i de teoretiske og praktiske elementer i kommercielt interiør - branding, belysning, bæredygtighed og væsentlighed. Du vil opdage, hvordan kommercielle interiørdesign strategier udvikles og vurderes og undersøge, hvordan kommercielle interiører kan engagere et publikum. Du vil gøre kommercielle miljøer til virkelighed gennem dokumentation, kontraktstyring, professionel designpraksis og tværfaglig interaktion. Du vil også have mulighed for at anvende teori til praksis ved at skabe en række kommercielle indretningsløsninger til virkelige kunder.... [-]

Australien Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland  + 5 Mere
February 2020
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
Al-Ahliyya Amman University

Etableret Institut for Boligindretning i 2000, med henblik på at opbygge specialiserede kadrer professionelt, besidder teknisk viden og tekniske færdigheder til at håndte ... [+]

Boligindretning

Etableret Institut for Boligindretning i 2000, med henblik på at opbygge specialiserede kadrer professionelt, besidder teknisk viden og tekniske færdigheder til at håndtere de indre rum af bygninger i alle funktionelle mønstre, og kvalificeret til at skabe komfortable med menneskelige dimensioner Odaiaa interne miljøer, og afspejler de forhåbninger beboerne æstetisk.

Mens programmet understreger behovet for at bruge computeren fra starten, men for at kvalificere sig til en kandidat i dette speciale at beskæftige sig med de lokale, regionale og globale markedsbehov med høj effektivitet, samt definitionen af ​​arten af ​​erhvervet og etik gennem teoretisk og anvendt materialer samt uddannelsen i de lokale og regionale rådgivende kontorer.... [-]

Jordan Amman
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Raffles University Iskandar

Indretningsdesignere kan bruge deres evner til at designe rum og effekter lige fra at gøre en klients hjem behageligt til at transportere folk ind i et andet rum og en ær ... [+]

Indretningsdesignere kan bruge deres evner til at designe rum og effekter lige fra at gøre en klients hjem behageligt til at transportere folk ind i et andet rum og en æra med periodisk indretning. Professionelle interiørdesignere er i stand til at tegne gulvplaner, gøre deres ideer i 3D og lave skitser på stedet for at præsentere deres ideer.

Studerende, der forfølger deres Bachelor of Interior Design, vil blive fortrolig med fagfolkens arbejdsliv gennem simulerede projekter og opgaver. Lektioner vil bygge grundlæggende i tegning og design teorier. Så eleverne vil være i stand til at lave digitale billeder af tegninger, planer og andre nødvendige computergenererede billeder.... [-]

Malaysia Johor Bahru
May 2019
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Autograf

BTS og det andet og tredje år Bachelor i Design Space udføres parallelt og muliggøre at opnå en dobbelt grad, BTS staten diplom udstedt af Undervisningsministeriet og Bac ... [+]

BTS og det andet og tredje år Bachelor i Design Space udføres parallelt og muliggøre at opnå en dobbelt grad, BTS staten diplom udstedt af Undervisningsministeriet og Bachelor i International Interior design.

Rummet designer er kreativ og vovemod. Han instrueret, renoverer, genskaber liv til et sted, tilbyder nye løsninger, klog, æstetisk. Kombinere følsomhed og teknik, foreslår han, fra en præcise specifikationer, løsninger tilpasset den livsstil af en gruppe af personer eller drift af en virksomhed inden for de begrænsninger, fysiske, skattemæssige og miljøoprensning ved hver plads. Hvad enten simple eller kører projektleder, indretningsarkitekt eller designer, designeren plads intervenerer på forskellige områder: stativ, bolig, indretning, landskab, natur, museum ...... [-]

Frankrig Paris
October 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Den Bachelor-grad i Interior Design (240 ECTS) forbereder fagfolk, der er i stand til at planlægge interne rum, fra et privat hus, en kommerciel plads, et stativ til en m ... [+]

Dette program er undervist på engelsk

Den Bachelor-grad i Interior Design (240 ECTS) forbereder fagfolk, der er i stand til at planlægge interne rum, fra et privat hus, en kommerciel plads, et stativ til en messe eller en udstilling plads, samt møbler eller specielle stykker takket være deres grundlæggende viden om produktdesign.

Eleverne lærer at observere tendenser, og hvordan stilarter udvikler sig i sociale og kulturelle sammenhænge, ​​og også til at forstå og fortolke de specifikke krav og forventninger hver kunde, samtidig med at kreativitet og udtryksfuld frihed og respekt for krav fra en bruger, og de tekniske problemer, der kan være involveret. Disse evner opstår takket være at erhverve en stor følsomhed over for projekter og en tværfaglig kultur.... [-]

Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Bahcesehir University

Bahçeşehir Universitets afdeling for interiørarkitektur og miljødesign har til formål at uddanne fagfolk, som har selvtillid, internaliserer universelle viden og værdier ... [+]

Interiørarkitektur og miljødesign

Bahçeşehir Universitets afdeling for interiørarkitektur og miljødesign har til formål at uddanne fagfolk, som har selvtillid, internaliserer universelle viden og værdier og styrer moderne uddannelsesteknologi ved at berige dem med internationale forbindelser og fordelene ved at være i centrum af Istanbul, en verdenskrig, der har været vært for en lang række civilisationer i århundreder.

De grundlæggende formål med bacheloruddannelsen for indre arkitektur og miljødesign, der sigter mod at integrere miljøplanlægning med æstetik samt skabe forbedrede autentiske og økonomiske løsninger, er: At skabe studier inden for interiørdesign

At designe autentiske møbler og andre indvendige funktioner og skabe samles af demAt skabe innovative nye formål for eksisterende strukturerAt bevare de indre dele af gamle strukturer, som er fast besluttet på at være historiske bygningerAt fastsætte standarder for miljømæssigt designAt producere disse værker ved hjælp af moderne computere og pædagogisk teknologi... [-]
Tyrkiet Istanbul
September 2019
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
FDModa - LCI Barcelona

Superior Artistic Design Degree speciale i Interior Design Det generelle mål for uddannelse kvalificerede designere i stand til at opfylde de nuværende udfordringer i erh ... [+]

Undervisningssprog: Spansk

Kunne du tænke dig at designe kommercielle, kulturelle, ephemera, møbler eller boliger og rum? Vil du lære at designe æstetiske, funktionelle og sikre design?

Studere en Degree i Interior Design, svarende til bachelorgrad og internationalt anerkendt.

Modtag akademisk uddannelse opdelt i fire år med mulighed for at nævne specielle - Vores pædagogiske tilgang er baseret på erfaringsbaseret læring og altid tilpasset markedets behov. Erhverve ekspertise omkring et design kultur, der bygger på innovation og bæredygtig udvikling. Projekt metode: Lær at levere reelle løsninger i den globale kontekst og erhverver en iværksætterkultur. Nyd fuldt udstyret med de nyeste software klasseværelser. Små grupper og personlig opmærksomhed fra professorer med erhvervserfaring inden for interiør design vil hjælpe dig med at udvikle dit potentiale og nå dine mål. MÅL ... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
LaSalle College Vancouver

Den Bachelor of Applied Design i Interior Design grad program tilbyder et godt afrundet pensum styrket med en række computer-baserede kurser, der er designet til at forbe ... [+]

Dagens professionelle indretningsarkitekter forbedre funktionen og kvaliteten af ​​indeklima. Deres mission, væsentlige i dagens samfund, er at designe rum, der forbedrer livskvaliteten, beskytte forbrugernes sundhed, sikkerhed og velfærd for offentligheden, og støtte øget produktivitet. Den Bachelor of Applied Design i Interior Design grad program tilbyder et godt afrundet pensum styrket med en række computer-baserede kurser, der er designet til at forberede kandidater til at opfylde de nuværende krav fra erhvervet.

Andre vigtige emner udforsket omfatter områderne universelt design, menneskelige faktorer, miljømæssige og bæredygtigt design, forretningsmæssige aspekter af faget, og andre spørgsmål i forbindelse med det indvendige design feltet.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Indretningsarkitekter engagere sig med en række indvendige rum til at skabe innovative rumlige løsninger med et indgående kendskab til byggeteknik, materialer og menneske ... [+]

Bachelor Boligindretning

Indretningsarkitekter engagere sig med en række indvendige rum til at skabe innovative rumlige løsninger med et indgående kendskab til byggeteknik, materialer og menneskelige miljø behov.

Institut for Interior Design tilbyder en bachelor bachelorgrad og en fjerde år Bachelor of Technology Degree i Interior Design.

Karrieremuligheder

Kandidater er kvalificeret til boligindretning karriere i:

Detail interiør Restauranter Hoteller og underholdningsindustrien Office komplekser udstillingsstande Indenlandske interiør Adgangskrav for BA (Interior Design) (B8BA6Q) Senior Certificate eller tilsvarende kvalifikationer med et minimum APS eller M-score Deltagelse af en indgang vurdering, når ansøgningsskemaet er blevet behandlet Indsendelse af en portefølje med ti stykker af arbejde, der skal præsenteres ved indgangen vurdering Afslutning af National Benchmarking Test (NBT) for Akademisk og Quantitative Literacy (AQL) ... [-]
Sydafrika Johannesburg
February 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk