BACHELORSTUDIES

Boligindretning Brisbane - Boligindretning-uddannelser i Brisbane Boligindretning, Brisbane

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

En stærk kreative vision og en evne til at bringe ideer til livet er kendetegnende for området for boligindretning. Student designere har til opgave at skabe visuelt stimulerende og brugbare rum i kommercielle eller boligområder indstillinger, der overholder branchestandarder og statslige regler.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Brisbane har multi-campus gymnasier og universiteter heriblandt Australiens top bedømte dem som University of Queensland, Griffith University og Queensland University of Technology. Denne populære by er et ideelt sted at studere.

Boligindretning Brisbane - Tag din Bachelor i Brisbane. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Boligindretning, Brisbane Filter

Bachelor of Design

Queensland University of Technology
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Fra det første semester af vores bachelor i design grad skal du være nedsænket i et praktisk kreativt miljø. Du har muligheder for praktikpladser, feltrejser til designprojekt ...

Læs mere

Bachelor In Interior Design (Commercial)

Torrens University Australia
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
på universitet

Bachelor of Interior Design (Commercial) giver dig færdigheder og kreativitet til at reagere og tilpasse sig de stadigt skiftende drivere i kommercielle miljøer som butikker o ...

Læs mere