Filter
Bachelorgrader
Bolivia Cochabamba Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Cochabamba - Bachelor-uddannelser i Cochabamba Bachelor, Cochabamba

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Beliggende mellem Andesbjergene og Amazonas-floden i Sydamerika, Bolivia har en overraskende robust videregående uddannelsessystem, der omfatter en af ​​de ældste universiteter i den vestlige halvkugle. I de seneste år har regeringen vedtaget lovgivning for at forbedre og standardisere kvaliteten af ​​undervisningen på universiteterne.

Denne konstante by Bolivia er et fremragende sted for nogen fremme sin uddannelse. At være hjemsted for det populære University of San Simon, samt andre videregående uddannelse institutter, er denne by ideel for at studere.

Bachelor Cochabamba - Tag din Bachelor i Cochabamba. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Bolivia
Cochabamba
Studietype
Hastighed
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

At uddanne kvalificerede fagfolk med høj kapacitet og ledelse, som er førende udviklingen af ​​Flernationale Stat Bolivia, med fonde og teknisk og teoretisk viden med soc ... [+]

mission

At uddanne kvalificerede fagfolk med høj kapacitet og ledelse, som er førende udviklingen af ​​Flernationale Stat Bolivia, med fonde og teknisk og teoretisk viden med social forstand, så låne deres afgørende bidrag i forvaltningen, udviklingen og gennemførelsen af ​​teknologier tip, der leverer løsninger gearet til nuværende og voksende behov i landet.

udsigt

Løbet af Electronic Engineering på DTU Private Cosmos orienterede faglig uddannelse ledere med ekspertise, teknologiske og kulturelle, i stand til at sætte skub i forskning og engageret i udviklingsprocesser varige relevans. Også, løbet er hovedpersonen i omdannelsen af ​​dine omgivelser for at opnå forbedret livskvalitet.... [-]

Bolivia Cochabamba
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Professionalisere menneskelig kapital i kommerciel ingeniør med iværksætterånd, udvikle færdigheder og evner i dit område, at anvende deres erhvervede viden og værktøjer; ... [+]

mission

Professionalisere menneskelig kapital i kommerciel ingeniør med iværksætterånd, udvikle færdigheder og evner i dit område, at anvende deres erhvervede viden og værktøjer; på udkig efter en omfattende og innovativ udvikling i de kommercielle og forretningsmæssige områder.

udsigt

At være den førende karriere uddannelse af iværksættere og innovatører til at løse de nye problemer i de kommercielle og forretningsmæssige områder.

Generelle mål

Tog fagfolk på bachelorniveau, der skal opfylde sociale krav og arbejdsmarkedet, gennem intensive tekniske og videnskabelige metoder orienteret plan, formulere, analysere og gennemføre politikker og strategier på områder inden for økonomisk grene, administrative , finansielle og handel; tillader konfrontere problemer i et stærkt konkurrencepræget marked.... [-]

Bolivia Cochabamba
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
9 semestre
på universitet
Læs mere på dansk