BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Cochabamba - Bachelor-uddannelser i Cochabamba Bachelor, Cochabamba

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Beliggende mellem Andesbjergene og Amazonas-floden i Sydamerika, Bolivia har en overraskende robust videregående uddannelsessystem, der omfatter en af ​​de ældste universiteter i den vestlige halvkugle. I de seneste år har regeringen vedtaget lovgivning for at forbedre og standardisere kvaliteten af ​​undervisningen på universiteterne.

Denne konstante by Bolivia er et fremragende sted for nogen fremme sin uddannelse. At være hjemsted for det populære University of San Simon, samt andre videregående uddannelse institutter, er denne by ideel for at studere.

Bachelor Cochabamba - Tag din Bachelor i Cochabamba. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Grad i elektroteknik

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
på universitet Fuldtid 10 semestre Februar 2020 Bolivia Cochabamba

At uddanne kvalificerede fagfolk med høj kapacitet og ledelse, som er førende udviklingen af ​​Flernationale Stat Bolivia, med fonde og teknisk og teoretisk viden med social forstand, så låne deres afgørende bidrag i forvaltningen, udviklingen og gennemførelsen af ​​teknologier tip, der leverer løsninger gearet til nuværende og voksende behov i landet.

Grad i kommercielle engineering

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
på universitet Fuldtid 9 semestre Februar 2020 Bolivia Cochabamba

Professionalisere menneskelig kapital i kommerciel ingeniør med iværksætterånd, udvikle færdigheder og evner i dit område, at anvende deres erhvervede viden og værktøjer; på udkig efter en omfattende og innovativ udvikling i de kommercielle og forretningsmæssige områder.