Filter
Bachelorgrader
Bolivia Colcapirhua Municipality Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Colcapirhua Municipality - Bachelor-uddannelser i Colcapirhua Municipality Bachelor, Colcapirhua Municipality

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Beliggende mellem Andesbjergene og Amazonas-floden i Sydamerika, Bolivia har en overraskende robust videregående uddannelsessystem, der omfatter en af ​​de ældste universiteter i den vestlige halvkugle. I de seneste år har regeringen vedtaget lovgivning for at forbedre og standardisere kvaliteten af ​​undervisningen på universiteterne.

Bachelor Colcapirhua Municipality - Tag din Bachelor i Colcapirhua Municipality. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Bolivia
Colcapirhua Municipality
Studietype
Hastighed
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Den Engineering Sound mission er at træne etiske og socialt ansvarlige fagfolk, i stand til at analysere og forstå nutidige problemer, de anvender fysiske-matematisk fund ... [+]

mission

Den Engineering Sound mission er at træne etiske og socialt ansvarlige fagfolk, i stand til at analysere og forstå nutidige problemer, de anvender fysiske-matematisk fundament med kunstneriske og kulturelle kriterier i det væsentlige forskning og lyd videnskabelig og teknologisk viden.

udsigt

At være leder af de videregående uddannelser inden for lyd og at kandidater er den bedste i landet dedikeret til interkulturel samfundstjeneste.

Generelle mål

Tog fagfolk, der er i stand til at designe, overvåge og produktioner lever lyd, lydstudie, radio film og tv, der kan udføre akustiske diagnose kapslinger til implementering af løsninger med akustiske materialer, styrke de eksisterende akustiske forhold når det er nødvendigt implementering højttalere.... [-]

Bolivia Colcapirhua Municipality
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk