BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Colcapirhua Municipality - Bachelor-uddannelser i Colcapirhua Municipality Bachelor, Colcapirhua Municipality

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Beliggende mellem Andesbjergene og Amazonas-floden i Sydamerika, Bolivia har en overraskende robust videregående uddannelsessystem, der omfatter en af ​​de ældste universiteter i den vestlige halvkugle. I de seneste år har regeringen vedtaget lovgivning for at forbedre og standardisere kvaliteten af ​​undervisningen på universiteterne.

Bachelor Colcapirhua Municipality - Tag din Bachelor i Colcapirhua Municipality. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Lyd ingeniøruddannelse

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
på universitet Fuldtid 10 semestre Februar 2020 Bolivia Colcapirhua Municipality

Den Engineering Sound mission er at træne etiske og socialt ansvarlige fagfolk, i stand til at analysere og forstå nutidige problemer, de anvender fysiske-matematisk fundament med kunstneriske og kulturelle kriterier i det væsentlige forskning og lyd videnskabelig og teknologisk viden.