BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Bolivia - Bachelor-uddannelser i Bolivia Bachelor

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Beliggende mellem Andesbjergene og Amazonas-floden i Sydamerika, Bolivia har en overraskende robust videregående uddannelsessystem, der omfatter en af ​​de ældste universiteter i den vestlige halvkugle. I de seneste år har regeringen vedtaget lovgivning for at forbedre og standardisere kvaliteten af ​​undervisningen på universiteterne.

Bachelor i Bolivia - Tag din Bachelor i Bolivia. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Grad i elektroteknik

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
på universitet Fuldtid 10 semestre Februar 2020 Bolivia Cochabamba

At uddanne kvalificerede fagfolk med høj kapacitet og ledelse, som er førende udviklingen af ​​Flernationale Stat Bolivia, med fonde og teknisk og teoretisk viden med social forstand, så låne deres afgørende bidrag i forvaltningen, udviklingen og gennemførelsen af ​​teknologier tip, der leverer løsninger gearet til nuværende og voksende behov i landet.

Grad i kommercielle engineering

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
på universitet Fuldtid 9 semestre Februar 2020 Bolivia Cochabamba

Professionalisere menneskelig kapital i kommerciel ingeniør med iværksætterånd, udvikle færdigheder og evner i dit område, at anvende deres erhvervede viden og værktøjer; på udkig efter en omfattende og innovativ udvikling i de kommercielle og forretningsmæssige områder.

Lyd ingeniøruddannelse

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC
på universitet Fuldtid 10 semestre Februar 2020 Bolivia Colcapirhua Municipality

Den Engineering Sound mission er at træne etiske og socialt ansvarlige fagfolk, i stand til at analysere og forstå nutidige problemer, de anvender fysiske-matematisk fundament med kunstneriske og kulturelle kriterier i det væsentlige forskning og lyd videnskabelig og teknologisk viden.