BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Gaborone - Bachelor-uddannelser i Gaborone Bachelor, Gaborone

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Botswana ligger i det sydlige Afrika, og har gjort betydelige fremskridt i udviklingen af ​​sin videregående uddannelsessystem. Opdagelsen af ​​diamanter betydeligt øgede indtægter for nationen, og meget af disse indtægter er blevet kanaliseret ind i at forbedre skoler og gymnasier.

Folk i Gaborone har mere videregående uddannelser certifikater end nogen andre mennesker i Botswana. Dette skyldes, at de forskellige institutter til rådighed i denne by. Botswana Universitet er nøglen universitet her.

Bachelor Gaborone - Tag din Bachelor i Gaborone. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i handel i erhvervslivet innovation og iværksætteri

AFDA
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Sydafrika Johannesburg Cape Town Durban Port Elizabeth Botswana Gaborone + 5 mere

På AFDA erkender vi behovet for en unik uddannelse for karrierer i den kreative økonomi. I 2015 annoncerede vi AFDA School of Business Innovation & Technology; en ny strøm, der tager fat på de hurtige ændringer i erhvervslivet og teknologien, og det vil bedre forberede kandidater til fremtidens muligheder.