BACHELORSTUDIES

Brandledelse Afrika - Brandledelse-programmer Brandledelse Afrika

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

For dem, der søger en videregående uddannelse i brand management, kan fokuset i deres undersøgelse være, hvordan man får forbrugere i forskellige aldre og sociale grupper til at flocke til et produkt eller firma nu og i de kommende år.

Kan nogen anden region kan matche de mange forskellige og dimension Afrika? Med imitable historie, landskab og kulturelle bidrag, tilbyder næsten ingen regioner en undersøgelse i udlandet støder, der er mere udfordrende eller mere tilfredsstillende i forhold til at studere.

Brandledelse Afrika - Tag din Brandledelse Afrika. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Brandledelse, Afrika Filter

HD udmærkelse i strategisk brand management

Vega School of Brand Leadership
Bachelor
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette hædersbevisninger program undersøger og anvender strategiske modeller og værktøjer til den praksis, innovative og omkostningseffektive brand management, der bygger på so ...

Læs mere