BACHELORSTUDIES

Brandledelse i Sydafrika - Brandledelse-uddannelser i Sydafrika Brandledelse

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

For dem, der søger en videregående uddannelse i brand management, kan fokuset i deres undersøgelse være, hvordan man får forbrugere i forskellige aldre og sociale grupper til at flocke til et produkt eller firma nu og i de kommende år.

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Brandledelse i Sydafrika - Tag din Bachelor i Sydafrika. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Brandledelse, Sydafrika Filter

HD udmærkelse i strategisk brand management

Vega School of Brand Leadership
Bachelor
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette hædersbevisninger program undersøger og anvender strategiske modeller og værktøjer til den praksis, innovative og omkostningseffektive brand management, der bygger på so ...

Læs mere