BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Governador Valadares - Bachelor-uddannelser i Governador Valadares Bachelor, Governador Valadares

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Brasilien, officielt Den Føderative Republik Brasilien er det største land i både Sydamerika og den latinamerikanske region. Det er verdens 's femte største land, både ved geografisk og befolkningen, med over 193 mio mennesker.

Bachelor Governador Valadares - Tag din Bachelor i Governador Valadares. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Administration

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)
på universitet Deltid 8 semestre Marts 2020 Brasilien Governador Valadares

Den nye bane mellem direktørerne for Univale innovation i alle aspekter vedrørende dannelsen af ​​denne professionelle af allerstørste betydning for den økonomiske og finansielle støtte til vores land.

Elektroteknik

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)
på universitet Fuldtid 10 semestre Marts 2020 Brasilien Governador Valadares

Forløbet af Electrical Engineering af Univale har moderne kemi laboratorier, fysik, elektronik, materialer og elektriske målinger, elektriske maskiner, industriel instrumentering, automation, teknisk tegning og Computer og informationsteknologi.