Filter
Bachelorgrader
Brasilien Joinville Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Joinville - Bachelor-uddannelser i Joinville Bachelor, Joinville

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Brasilien er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres enestående resultatorienteret videregående uddannelse læring. Der er ikke meget sprogbarriere, da de fleste af de kurser tilbydes i portugisisk sprog.Brasilien har 50 offentlige og 80 private universiteter

Denne tilstand efterlader de studerende med et bredt udvalg at vælge imellem i form af uddannelsesinstitutioner. Det har over hundrede uddannelsescentre, der er berømt over hele Brasilien. Den statslige og føderale Universitet Santa Catarina, såvel som andre gymnasier, er fundet i denne tilstand.

Bachelor Joinville - Tag din Bachelor i Joinville. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Brasilien
Joinville
Studietype
Hastighed
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Kurset Production Engineering Univille forener viden om erhvervslivet, økonomi og teknik. ... [+]

Om kurset Kurset Production Engineering Univille forener viden om erhvervslivet, økonomi og teknik. Den studerende er forberedt til at planlægge, implementere og administrere produktionssystemer, fremme forbedret produktiviteten i en virksomhed. Produktionen ingeniør beskæftiger sig med design, gennemførlighed og nytte varer drift, bliver grundlæggende brik i brancher og virksomheder.

Titrering: Produktion Engineer

Varighed: 5 år

Bout: Morgen eller Aften

ARBEJDSOMRÅDER

Omfang af erhvervslivet:

Fremstillingsprocessen Industriel ledelse; Kvalitetsstyring; Statistisk kontrol proces.

Nogle indhold, som du vil studere:

Videnska... [-]
Brasilien Joinville
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Form kritiske borgere og etisk standpunkt, opfordrer iværksætterånden af ​​hver akademisk. ... [+]

Om kurset Form kritiske borgere og etisk standpunkt, opfordrer iværksætterånden af ​​hver akademisk. Bidrager til hans rolle i skabelsen, forvaltning og administration af organisatoriske systemer. Aktiverer akademisk øvelse professionelle funktioner for en bæredygtig udvikling i overvågningen af ​​de konstante ændringer i markedet.

Titrering: Bachelor

Varighed: 4 år

Bout: Morgen eller Aften

Faglig profil:

Aktiverer den akademiske forståelse videnskabelige, tekniske, sociale og økonomiske produktion og forvaltning. Stimulerer personlige / faglige tillid beslutningsgrundlag, hensigtsmæssig udvikling og kvalitetsstyring.

Ansporer den assimilering af nye oplysninger, der danner fleksible, med mulighed for tilpasningsevne i forskellige administrator faglige fagområder fagfolk.... [-]

Brasilien Joinville
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk