Filter
Bachelorgrader
Brasilien Mogi das Cruzes Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Mogi das Cruzes - Bachelor-uddannelser i Mogi das Cruzes Bachelor, Mogi das Cruzes

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Nogle af de bedste universiteter i Latinamerika er baseret i Brasilien, et land, der har mere end 2.000 højere læreanstalter. Universiteter i Brasilien kan opdeles i følgende klassifikationer: føderale regering forvaltede universiteter, statslige statskontrollerede universiteter, kommunale lykkedes regeringen universiteter og private universiteter.

Mogi das Cruzes er vigtigt for Brasiliens uddannelsessektoren. Det har en række videregående uddannelsesinstitutioner at forsigtighedshensyn bemærkelsesværdige mennesker i landet. Det centrale institution her er Universidade de Mogi das Cruzes.

Bachelor Mogi das Cruzes - Tag din Bachelor i Mogi das Cruzes. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Brasilien
Mogi das Cruzes
Studietype
Hastighed
Universidade Braz Cubas (UBC)

Gør det muligt studerende til at studere, design, inspektion og tilsyn med opførelsen af ​​boliger og bygninger, veje, broer, tunneller, installation og drift af hydrauli ... [+]

Gør det muligt studerende til at studere, design, kontrol og tilsyn med opførelsen af ​​boliger og bygninger, veje, broer, tunneller, installation og drift af vand- netværk og kloakvand, garantere sikkerheden, soliditet og holdbarhed af projektet. Det kan siges, at der er to Civil Engineer arbejdspladser: hans kontor og arbejdspladsen.

Den civilingeniør er en, der er dedikeret til de konstruktioner, uanset om bygninger, broer, boliger, vand-netværk, tunneler, viadukter, og kan arbejde i byggeriet af kontorer, fabrikker, byggefirmaer, public service, specifikke institutioner, udviklingsbanker og investering

[-]
Brasilien Mogi das Cruzes
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade Braz Cubas (UBC)

Den Production Engineering kursus er kurset, der giver den bredeste vifte af applikationer mulige fagfolk, fordi det giver den professionelle produktionsingeniør opererer ... [+]

Den Production Engineering kursus er kurset, der giver den bredeste vifte af applikationer mulige fagfolk, fordi det giver den professionelle produktionsingeniør opererer i forskellige markedssegmenter. Blandt de undersøgte emner er dem af teknik, processer, ledelse, kvalitet og mange andre områder af viden, der giver dig større fleksibilitet, der sikrer, at professionelle et stort område af ekspertise.

Alle producenter af forbrugsgoder og tjenesteydelser har evnen til at have en professionel i dette område handler i deres enheder. Den fremstiller ingeniør kan arbejde i enhver segment af virksomheder, der har ansvaret for forskellige aktiviteter, hvilket indebærer en stor beskæftigelsesegnethed.... [-]

Brasilien Mogi das Cruzes
Marts 2020
Portuguese (Brazil)
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk