BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Mogi das Cruzes - Bachelor-uddannelser i Mogi das Cruzes Bachelor, Mogi das Cruzes

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Nogle af de bedste universiteter i Latinamerika er baseret i Brasilien, et land, der har mere end 2.000 højere læreanstalter. Universiteter i Brasilien kan opdeles i følgende klassifikationer: føderale regering forvaltede universiteter, statslige statskontrollerede universiteter, kommunale lykkedes regeringen universiteter og private universiteter.

Mogi das Cruzes er vigtigt for Brasiliens uddannelsessektoren. Det har en række videregående uddannelsesinstitutioner at forsigtighedshensyn bemærkelsesværdige mennesker i landet. Det centrale institution her er Universidade de Mogi das Cruzes.

Bachelor Mogi das Cruzes - Tag din Bachelor i Mogi das Cruzes. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Produktion teknik

Universidade Braz Cubas (UBC)
på universitet Fuldtid 10 semestre Marts 2020 Brasilien Mogi das Cruzes

Gør det muligt studerende til at studere, design, inspektion og tilsyn med opførelsen af ​​boliger og bygninger, veje, broer, tunneller, installation og drift af hydrauliske vand netværk og spildevand.

Produktion teknik

Universidade Braz Cubas (UBC)
på universitet Fuldtid 10 semestre Marts 2020 Brasilien Mogi das Cruzes

Den Production Engineering kursus er kurset, der giver den bredeste vifte af applikationer mulige fagfolk, fordi det giver den professionelle produktionsingeniør opererer i forskellige markedssegmenter.